Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19 °C
Parçalı Bulutlu

Brawl Stars v38.111 Tüm Kilitler Açık Mod Apk

29.09.2021
1.071
A+
A-
Brawl Stars v38.111 Tüm Kilitler Açık Mod Apk

Brawl Stars v38.111 Tüm Kilitler Açık Mod Apk İndir

Brawl Stars ne zaman bir oyununu paylaşmış olsam hem izleme hem indirme rekor düzeyde oluyor. Bu vereceğim Brawl Stars tümünün kilitler açık ve para hileli olarak tamamen yeni bir karakterin olayına tanık olacaksınız.

Bibi, bu arenada nadir bir Brawl Warrior olarak görünecek. Ve asanın gücünü kullanan bir karakter olacak. Bu karakterin rakibini tehlike menzilinden dışarı atabilmesini sağlar. Fakat, bu becerinin çok uzun bir bekleme süresi olacak. Çünkü rakibinizi savaşın dışına itmeye devam ederseniz, rakibiniz üzerinde ezici bir güçle savaşıyormuşsunuz gibi olur. Buda kesin zafer elde etmeniz için çok kolay olacak.

Fazla bir şey yazmaya gerek yok bilindik süper bir oyunun kilitleri açık ve para hileli dosyasını aşağıda veriyorum indirip bu oyunun keyfini çıkarın.

 

KURULUM

Brawl_Stars_SV2.od apk dosyasını indirip kurun ve oyuna giriş yapın.

Boyutu: 206 MB

 

Diğer Brawl Stars Hileleri İçin TIKLAYIN

 

Brawl Stars

Brawl Stars

APKADMİN

? MOD APK İNDİR ?

YEDEK LİNK

? MOD APK İNDİR ?

Arkadaşlarınızla Paylaşın:
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.