Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20 °C
Açık

Roblox Pet Simulator Mythical X Script Duped

21.08.2021
2.425
A+
A-
Roblox Pet Simulator Mythical X Script Duped

Roblox Pet Simulator Mythical X Script Duped Hilesi İndir

Bugün sizlere Roblox Pet Simulator Mythical X script dosyası veriyorum. Pet Simulator X, yüzlerce yeni özellik ve evcil hayvan ile Pet Simulator Serisindeki en yeni ve en harika oyun dosyasını getirdim.

Roblox Pet Simulator bu oyunun özelliklerini görmek ve yeni script kodlarının keyfini çıkarmak için hileli script dosyasını indirip çalışan bir exploit ile deneyin.

Şimdi yumurtaları satın almak için madeni paraları ve elmasları toplamaya başlayın.

Roblox oyunumuz için sizlere sitemde bulunan KRNL ve PideSploit linkini veriyorum aşağıdaki linkten indirin

 

ÖZELLİKLERİ

-Para

-Otomatik Silme

-Yeni Evcil hayvanlar

 

Roblox MYTHICAL Pet Simulator X  Oyunu Aç

Sitemden EXPLOIT İNDİR

 

KURULUM

Aşağıda vermiş olduğum linkten Pet Simulator X Script.rar dosyasını indirip şifresine okuokubil.com yazın ve dosya içeriğini masa üstüne çıkarın.

Şimdi yukarıda linkini verdiğim Roblox MYTHICAL Pet Simulator X oyununu açın size vermiş olduğum exploit çalıştırıp script kodlarını oyuna execute edin.

PASSWORD: okuokubil.com

 

Diğer Roblox Oyun Hileleri İçin TIKLAYIN

 

VİDEO ANLATIMI

https://www.youtube.com/watch?v=b3BOohNgYwI

APKADMİN

? SCRIPT İNDİR ?

YEDEK LİNK

? SCRIPT İNDİR ?

Arkadaşlarınızla Paylaşın:
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.