Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18 °C
Az Bulutlu

Legend of Ace v1.54.8 Düşmanı Görme Mod Apk

07.08.2021
1.455
A+
A-
Legend of Ace v1.54.8 Düşmanı Görme Mod Apk

Legend of Ace v1.54.8 Düşmanı Görme Mod Apk

Yeni güncellenen Legend of Ace mini map düşmanı gör hileli dosyasını paylaşıyorum.

MOBA türünün süper özelliklerine sahip bu harika Legend of Ace oyununu, okuokubil.com adresinde keşfedin.

Legend of Ace oyunumuzun amacı, seviyeyi kazanmak için düşmanları yenmeye ve kulelerini yok etmeye çalışmaktır. Vereceğim MOD APK yani düşmanı haritada görme hile sayesinde rakiplerinize karşı daha iyi bir üstünlük kurmanıza yardımcı olacaktır.

Legend of Ace’de oyunumuz üç aşamaya ayrılıyor ve her karakterin gücünü artırmak gerekiyor. Bir aşamaya karşılık gelen oyuncunun, diğer düşmanlarla savaşmak ve takım arkadaşlarının birçok kuleyi yok etmesine ve düşmanın ana üssüne saldırmasına yardımcı olmak için yeterli güç eşiğine ulaşması gerekecek.

 

ÖZELLİKLERİ

-Mod menü

-Düşmanı Mini Haritada Göster

 

KURULUM

Aşağıda vermiş olduğum Legend of ace 1.54.8.mod.apk dosysını indirip kurun ve oyuna giriş yapın. Giriş bilginiz istenebilir veya videodaki Androidhile yazabilirsiniz.

Giriş

Giriş

Tür: APK / Boyut: 734MB

 

Diğer Oyun Hileleri İçin TIKLAYIN

 

VİDEO ANLATIMI

https://www.youtube.com/watch?v=IeUzt4K61ig&t=143s
APKADMİN

? MOD APK İNDİR ?

YEDEK LİNK

? MOD APK İNDİR ?

Arkadaşlarınızla Paylaşın:
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.