Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16 °C
Az Bulutlu

xnoobx.cc v3.0 CSGO External + VAC Bypass İndir

14.06.2021
2.477
A+
A-
xnoobx.cc v3.0 CSGO External + VAC Bypass İndir

xnoobx.cc v3.0 CSGO External + VAC Bypass İndir Haziran

Vereceğim bu xnoobx, kullanacağınız en iyi ücretsiz csgo hilelerinden birisi olmaya adaydır. Bu CSGO ücretsiz hilenin kullanımı ve kurulumu çok basittir. Ayriyeten bu hile için ayrı enjektöre ihtiyacınız olmayacak.

Verdiğim hile жnoobж #6228 tarafından geliştirilmiştir ve CSGO yasağınızı korumak için ücretsiz bir CSGO VAC Bypasser ile yapılandırılmıştır.

Hileyi CSGO için kullanmak sizi asla bunaltmayacak içinde ESP hileleri, Aimbot Seçenekleri, Glow, Triggerbot ve özellikler bulunuyor.

 

ÖZELLİKLERİ

ESP

Nişan Robotu

Düşman Işığı

Tetik Bot

Radar Hack

BHop

Ve Diğerleri için hile dosyasını inidirin.

 

xnoobx.cc v3.0

xnoobx.cc v3.0

 

NOT: Antivirüs programınız kapalı olsun. Bu tür yazılımalr üçüncü part yazılama girdiği için virüs programalrı hile dosyasını virüs algılayıp sile biliyor ( Defender Kapalı olsun ) Risk her zaman kullanıcıya aittir.

 

KURULUM

Aşağıda vermiş olduğum xnoobx.cc_external.rar dosyasını indirin ve şifresini okuokubil.com yazın dosya içeriğini masa üstüne çıkarın.

Şimdi .exe dosyasını yönetici olarak çalıştırın.

CSGO’yu başlatın.

 

KISA YOL TUŞLARI

[F9] [Riskli] Yarı Öfke
[F4] Nişan Botu
[F6] Tetikleme botunu etkinleştir
[E] Tetikleme botunu kullan
[F7] Düşman parıltısı
[F8] Radar hack
[F3] Flaş patlaması yok [F2] Bhop: Devre Dışı Bırak

PASSWORD: okuokubil.com

 

Diğer Injector Programları İçin TIKLAYIN

 

VİDEO ANLATIMI


APKADMİN

? XNOOBX İNDİR ?

YEDEK LİNK

? XNOOBX İNDİR ?

Arkadaşlarınızla Paylaşın:
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.