Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Point Blank TR WallHack AimBot Sekmeme CB Vermez

16.06.2021
1.996
A+
A-
Point Blank TR WallHack AimBot Sekmeme CB Vermez

Point Blank TR WallHack AimBot Sekmeme CB Vermez Hileli İndir

Bugün sizlere seveceğinizi umduğum bir oyun getirdim. Oyunumuzun adı Point Blank TR bu CB vermeyen içinde güzel özellikleri bulunan yeni bir çalışmadır.

Kurulum adımlarını ben açıklamada yazacağım. Siz video anlatımına bakarak daha kolay bir kurulum elde dersiniz. Dosyadaki PBTR .exe dosyasını yönetici olarak çalıştıracaksınız.

 

KURULUM

Aşağıda vermiş olduğum PBTR_Free_Hack.rar dosyasını indirin ve şifresini okuokubil.com yazıp dosya içeriğini masa üstüne çıkarın.

Şimdi PBTR.exe dosyasının üstüne mausu getirip sağ tıklayın ve yönetici olarak çalıştırın.

Karşınıza küçük bir sarı ekran gelecek hileye giriş yap tıklayın ve menü gelecek bundan sonrası sizde iyi oyunlar dilerim.

NOT: Butür yazılımlar üçüncü part olduğu için antivirüs programları hile dosyasını virüs olarak algılıyor ve siliyor. Dosyayı indirirken DEFENDER kapalı olsun. Risk her zaman kullanıcıya aittir.

 

ÖZELLİKLERİ

Sekmeme %50

İsim Göster

İsimve Can

Hızlı Ateş

Hızlı Şarjör

Renksiz Wall Hack

Renkli Wall Hack

Hasarsızlık

Dereceli – Yememe

Yüksek Zıplama

Duvara Girme

Işınlanma

 

PASSWORD: okuokubil.com

 

Diğer Oyun Hileleri İçin TIKLAYINIZ

 

VİDEO ANLATIMI


APKADMİN

? BPTR İNDİR ?

YEDEK LİNK

? BPTR İNDİR ?

Arkadaşlarınızla Paylaşın:
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.