Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18 °C
Az Bulutlu

Otobüs Simülatörü v1.5.2 Sınırsız Para Mod Apk

23.06.2021
766
A+
A-
Otobüs Simülatörü v1.5.2 Sınırsız Para Mod Apk

Otobüs Simülatörü v1.5.2 Sınırsız Para Mod Apk Hileli İndir

Otobüs simülatörü v1.5.2 gelen son güncelleme ile beraberiz. Dosya boyutu 649MB ama hızlı iniyor güncellemede güzel özellikler gelmiş deneyin derim.

Otobüs simülatörü v1.5.2 oyunumuzda sınırsız para ve trafik kısıtlaması olmadan tüm şehri doya doya gezerek müşterilerinizi taşıyın.

Kendi otobüs şirketinizi kurun ve her zaman farklı stratejilerle İşinizi Arttırmaya çalışın. Tüm bunları yaparken müşteri memnuniyetini göz ardı etmeyin ve yolcularınızı daima zamanında alın, bu da sonuçta daha fazla gelir ve olumlu geri bildirimlere yol açacaktır.

Otobüs simülatörü v1.5.2 mod apk yani sınırsız para özelliği ile tüm zorlu seviyeleri kolayca tamamlayabilir ve işinizi bir sonraki seviyeye yükseltebilirsiniz.

 

ÖZELLİKLERİ

-Sınırsız Para

-Sınırsız Altın

-Serbest Terminaller

-Trafik kuralları yok

-Kolay Kontroller

-Gerçekçi trafik sistemi

 

KURULUM

Aşağıda vermiş olduğum Bus Simulator Ultimate_v.1.5.2.mod.apk dosyasını indirip kurun ve oyuna giriş yapın.

 

Diğer Otobüs Tır Kamyon Hileleri İçin TIKLAYIN

 

Otobüs Simülatörü v1.5.2 Sınırsız Para Mod Apk

Otobüs Simülatörü v1.5.2 Sınırsız Para Mod Apk

APKADMİN

? MOD APK İNDİR ?

YEDEK LİNK

? MOD APK İNDİR ?

Arkadaşlarınızla Paylaşın:
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.