Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22 °C
Az Bulutlu

Metin2 TR Resources Level Teleport Bot Rengi

18.06.2021
2.142
A+
A-
Metin2 TR Resources Level Teleport Bot Rengi

Metin2 TR Resources Level, Teleport, Bot Rengi Hilesi İndir Haziran

Bugün sizlere Metin2 TR için Resources Hilesi Getirdim. Hile kurulum ve ayar anlatımını Türkçe olarak veriyorum. Videoyu sonuna kadar izleyin.

BİLGİ: Oyunu yüklediğinizde sağ tarafa iki tane icon gelecek birisi Show Hackbar diğeri ShortCuts eğer oyunu inject ettikten sonra bunlar ekranın sağına gelmezse bu linkteki dosyayı bilgisayarınıza kurun İNDİR

NOT: Hile dosyasını indirirken DEFENDER kapalı olsun. Bu tür yazılımlar üçüncü part olduğu için virüs programalrı hile dosyasını virüs olarak algılıyor ve dosyayı siliyor. Yine de risk kullanıcıya aittir.

 

icon

icon

Oyunun dosyada kendi Inlectoru var sizde çalışan bir injector varsa onu kullanabilirsiniz. Hiç injectörünüz yoksa sitemde bulunan INJECTOR bölümünden iindirebilirsiniz INJECTOR TIKLA İNDİR

ÖZELLİKLER

-Oto Toplama

-Oto Bot bas

-Level Bot Rengi

-Oto Vurma

-Balık Botu

-Olta Ayarları

-İtem Arama

-Sow Bot

– Teleport

-Spam Bot

 

HİLE KLASÖR İÇİ EVRAKLAR

-OpenBot

-Resources

-eXLib.dll

-Extreme Injector + Rasyonel Injector ( Kullanılan )

-init.py

-Readme.md

-Script.py

 

KURULUM

Aşağıda vermiş olduğum OpenBot.rar hile dosyasını indirin. Şifresini okuokubil.com yazın ve dosya içeriğini masa üstüne çıkarın.

sonrasında Openbot dosyasını metin2’nin kurulu olduğu dosya konumuna kopyalayın.

Şimdi FortiClient pencere modunda ve ya tam ekran modunda açın oyna deyin.

Metin2 TR açın ve ana ekranda bekleyin.

Şimdi injectörü yönetici olarak çalıştırın sağdaki mavi olan Selec Dll basın. Ardından klasörün içindeki eXlib.dll seçin.

Hemen altındaki Methot1 yazanın altında bulunan Selct game and press F7or TAB tik atın oraya değer gelecek onu görünce inject tıklayın. Artık oyuna giriş yapabilirsiniz.

 

PASSWORD: okuokubil.com

 

Diğer Metin2 Hileleri İçin TIKLAYINIZ

 

VİDEO ANLATIMI

https://www.youtube.com/watch?v=N10oAu2OwlI
APKADMİN

? HACK İNDİR ?

YEDEK LİNK

? HACK İNDİR ?

Arkadaşlarınızla Paylaşın:
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.