Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16 °C
Az Bulutlu

HeraX DLL Injector İndir CS GO, Vac Bypassed

04.06.2021
2.956
A+
A-
HeraX DLL Injector İndir CS GO, Vac Bypassed

HeraX DLL Injector İndir CS GO, Vac Bypassed İndir Haziran 2021

Bugün sizlere CS GO, GUI ile Vac Bypass kullanacağınız güncel bir yeni Injector veriyorum.

Bu vereceğim HeraX injector güvenlidir rahatlıkla DLL dosyalarınızı inject edebilirsiniz. Bu güzel HeraX injectorü nasıl kullanacağınız videoda anlatılıyor izleyebilirsiniz.

HeraX Enjektör Kullanımı çok kolaydır. En sevdiğiniz dll’yi indirin, programı açın ve hilelerin tadını çıkarın diyebilirim.

Oyun içinde ban riskiniz neredeyse yok gibidir. Ama yine de hesabım için daha fazla işlem istiyorum derseniz , ekstra olarak NO VAC kullanmanızı öneririm.

 

KULLANIMI

Aşağıda vermiş olduğum linkten Herax Injector rar dosyasını indirin ve şifresini okuokubil.com yazarak içeriği masa üstüne çıkarın.

Sonrasında Steam ve CSGO’yu açın.
Şimdi herhangi bir hile dll’nizi indirin.
Enjektörü açın.
DLL Seç’e basın ve DLL’nizi seçin
Bastıktan sonra DLL Enjekte Et ve Keyfini Çıkar.

 

PASSWORD: okuokubil.com

 

Diğer INJECTOR Uygulamaları İçin TIKLAYINIZ

 

VİDEO ANLATIMI


APKADMİN

? HERA X İNDİR ?

YEDEK LİNK

? HERA X İNDİR ?

Arkadaşlarınızla Paylaşın:
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.