Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 21 °C
Açık

Dinozor Nasıl Çizilir Ve Nasıl Boyanır?

06.06.2021
1.710
A+
A-
Dinozor Nasıl Çizilir Ve Nasıl Boyanır?

Dinozor Nasıl Çizilir Ve Nasıl Boyanır?

Dinozor nasıl çizilir gerçekten merak ediyor musunuz? Bununla ilgili sizlere aşağıda bir video ekliyorum. Orada bir dinozorun neye çizileceği önce nereden çizime başlanacağı ve kullanılan kalemi, fırçayı göreceksiniz.

Çizim bir yetenektir. Önemli olan bu yeteneği çocuğumuzun içinden dışarı çıkarmaktır. Bizler bir baba ve anne olarak çocuğumuzun nelere karşı daha kuvvetli yatkınlığı var onu mutlaka bilmemiz gerekiyor.

Dinozor Nasıl Çizilir

Dinozor Nasıl Çizilir

Bunun için evde sık sık uygulamalı yap boz şeklinde çalışmalara vakit ayırmamız ilerisi için çok ümit verici bir ışık olacaktır.

Örneğin bir çocuk oyuncağını sökmeye ve onu tekrar eski haline getirmeye çalışır, parçaları birleştirmek için kendince bir planı vardır, bırakın söksün, kırsın, döksün bakalım nereye kadat gidecek takip edin.

Bir çocuk vardır resim çizer, çizdiklerinden siz bir şey anlamasanız da aslında onun içinden gelen resim yapma duygusu çoktan dışarı çıkmıştır. Ona destek olun kalemler, fırçalar, boyalarla donatın çize bildiği kadar çizsin, her yeri batırsın, boyasın bırakın geleceğin ressamını, resim öğretmenini bilmeden içinde o sevgiyi yaşasın.

Boyama Sayfası Bölümüne göz Atın TIKLAYIN

 

VİDEO ANLATIMI

 

Arkadaşlarınızla Paylaşın:
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.