Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 21 °C
Açık

Ant Sim Tycoon 1.5.4 Karınca Para Hileli Mod Apk

29.06.2021
562
A+
A-
Ant Sim Tycoon 1.5.4 Karınca Para Hileli Mod Apk

Ant Sim Tycoon v1.5.4 Karınca Para Hileli Mod Apk Son Sürüm İndir

Yine bir güzel oyun ile beraberiz. Bu kez karıncalar evet karıncalar ile oynayacağız ve karıncaların o gizemli dünyasına yakından bakacağız.

Formicidae cinsi karıncalar dikkat çekici sosyal davranışlar sergilerler. Dünyada yaklaşık 12.0000 den fazla karınca türü bulunuyor.
Karıncalar çok akıllı ve çalışkan olup yeraltının efendisidirler. İmparatorluğunu biz insanlardan daha önce kurmuşlardır.

Karıncaları minyatür bir insan dünyası olarak tanımlayabiliriz. Gruplar halinde yaşarlar ve yüksek düzeyde sosyal davranış sergilerler. Bilgi alışverişinde bulunabilir ve birbirlerini koruyabilirler.

İşte bu vereceğim mod apk sayesinde karıncaların organizasyonunun nasıl işlediğini ve küçük karıncaların son derece yapılandırılmış yeraltı dünyasını görmüş olacağız.

Karıncaların Kraliçeleri yuvalarında milyonlarca karıncaya liderlik ederler ve tek söz sahibidirler.

Ant Sim Tycoon v1.5.4 oyununu sizlere MOD APK yani sınırsız para hileli olarak veriyorum bu sayede oyunun keyfini sonuna kadar çıkarabilir, özel ekipman ve karıncalara sahip olabilirsiniz.

 

KURULUM

Aşağıda vermiş olduğum linkten Ant Sim Tycoon v1.5.4.mod.apk dosyasını indirip kurun ve oyuna giriş yapın.

 

Diğer Diğer Oyun Hileleri İçin TIKLAYIN

 

Ant Sim Tycoon v1.5.4

Ant Sim Tycoon v1.5.4

APKADMİN

? MOD APK İNDİR ?

YEDEK LİNK

? MOD APK İNDİR ?

Arkadaşlarınızla Paylaşın:
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.