Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 21 °C
Açık

Rüyada Altına İşediğini Görmek Ne Manadadır

01.03.2021
626
A+
A-
Rüyada Altına İşediğini Görmek Ne Manadadır

Rüyada Altına İşediğini Görmek Ne Manadadır

Rüyada Altına işediğini Görmenin manasının hem iyi hem de endişe edilebilecek durumu olduğunu söyleyebilirim. Her canlının vücudundaki fazla suyu atması doğal bir olaydır. İşemek hayatımızın ayrılmaz bir parçası olduğu için, genellikle her yerde ve her şartlarda işeme ihtiyacını hissedebiliriz.
Rüyada Altına İşediğini Görmek Ne Manadadır
İşemenin zamanı olmadığını ama bir adabının olduğunu düşünüyorum. Genelde incelediğim detaylarda gün içinde çok sıkışan ama bir türlü tuvalete gidemeyen birçok insan duyuyorum. toplantıda çişi gelen yok mudur? Ya da otobüste yoğun bir trafiktesiniz ve çok sıkıştınız ne yaparsınız? Terleye terleye bir an önce varmak istediğiniz yeri hayal edersiniz.
Rüyada altına işediğini görmek işte böyle bir şey, vücut gece su atma ihtiyacı hissettiğinde sıkışan mesane gevşer ve işemeye başlarsınız, bu anlıktır ya uyanırsınız kalkar tuvalete gidersiniz ya da rüyaya devam eder altınıza işersiniz.
Bazen bu rüyaların hayatımız için özel bir anlamı vardır.
Rüyada Altına işediğini Görmek, biriken gerginliği ve baskıyı serbest bırakmayı sembolize eder. Bu durumda seni çok uzun zamandır rahatsız eden bir problemin var ve onu hayatından çıkarman gerekiyor.
Rüyada Altına işediğini Görmek hayatınız veya onun bazı yönleri üzerinde kontrolünüzün olmadığını da gösterebilir.
İşte bu rüyalar, hayatınızda yeterince sevgi ve ilgiye sahip olmadığınızı gösterebilir. Dikkatli olun bazen bu rüya bir hastalık belirtisi de olabilir. Daha iyi rüyalar görmeniz dileği ile sevgiyle kalın.
Diğer Rüya Tabirleri Konularını Görmek İçin TIKLAYIN
Etiketler: Rüyada Altına İşediğini Görmek, rüyada işemek

Arkadaşlarınızla Paylaşın:
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.