Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20 °C
Açık

Annemiz Emine Uzun’u Kaybettik

12.01.2021
1.338
A+
A-
Annemiz Emine Uzun’u Kaybettik

44

 

Annemiz Emine Uzun’u Kaybettik

30 Aralık 2020 yılında kaybettiğimiz biricik Annemiz Emine Uzun için açmış olduğum bu sayfada biraz kendisinden bahsedeceğim.
 
Birlikteliğimiz boyunca anne deyip arkamızda olmasından gurur duyduğumuz, sevgiyle bahsettiğimiz çok değerli bir annemizdi. Her anne değerlidir, daha doğrusu anneler değerlidir ve bizim baş tacımızdır.  
Ama bir gerçek var ki yazamadan geçemeyeceğim. Kendisine kim ne kötülük yaptıysa anında unutan hiçbir şey olmamış gibi davranan insanlara değer veren bir anne yapısındaydı.
Allah rahmet eylesin toprağı bol mekanı cennet olsun. Biz kendisine hakkımızı sonuna kadar helal ettik. Allah günahlarını affetsin.
Bu sayfayı okuyunca lütfen aşağıdaki Yasin suresini dinleyiniz.
Etiketler: Emine uzun öldü, Emine uzun nasıl bir insandı, Annemiz emine uzunu kaybettik

Arkadaşlarınızla Paylaşın:
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 4 YORUM
  1. Eren ŞENOĞUL dedi ki:

    Canım benim, nur içinde yat İnşallah

  2. SonsOfAnarchy dedi ki:

    Işıklar içinde uyusun ?

  3. SCU dedi ki:

    Biricik babanneciğim;
    Mekanın cennet olsun…

  4. Mehmet dedi ki:

    Allah günahlarını affetsin, toprağı bol olsun inşallah