Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 13 °C
Yağmurlu

Shadow Fight 3: v1.23.0 Rakibini Dondur Hileli Mod Menü İndir

07.12.2020
647
A+
A-
Shadow Fight 3: v1.23.0 Rakibini Dondur Hileli Mod Menü İndir

rrr

 

Shadow Fight 3: v1.23.0 Rakibini Dondur Hileli Mod Menü İndir 

Shadow Fight 3: v1.23.0, Rakibini Dondur Hileli olarak paylaşıyorum. Oyunda birçok farklı silah ve teçhizatı kullanma imkanına sahip olacağız. 
Batman’s Bane karakter yüzü gibi inanılmaz derecede tehlikeli görünen öğelerle veya çift kılıç, hançer ve mınçaku gibi silahlarla karakterinizi daha daha güçlü olarak geliştirin. 
Seçtiğiniz silahlar ve karakterler, kendi benzersiz dövüş tarzınıza karar vermede rol oynayacak.
Shadow Fight 3, 3 Legion, Dynasty ve Heralds fraksiyonunun güç mücadelesi etrafında geçiyor. Legion’un Shadow Squad ekibi, güçlü bir güç kaynağı olan Shadow Energy’yi kontrol edebilir. Enerji doluysanız, karakteriniz hızı, gücü artırmak ve Gölge Yeteneğinin kilidini açmak için Gölge Formunu kullanabileceksiniz. Ama burada sizin kadar rakibinizinde güçlü olduüunu unutmayın.
Katılmak istediğiniz grubu seçtikten sonra eğitime başlayın. Shadow Squad’da yeni bir asker olarak, efsanevi gölge savaşçısı olmak için imparatorun kölelerinin kendi hareketleri ve silahlarıyla yüzleşmeniz gerekecek.
ÖZELLİKLER
– Aptal botlar
– Hızlı Kazanma
– Yüksek Damage
KURULUM;
 Aşağıda vermiş olduğum linkten hileli “shadowfight3-1605791763-MenuMod.Top compiled” apk dosyasını indirip cihazınıza yükleyin.
Oyuna girip özelliklerini deneyebilirsiniz.
VİDEO OYUN TANITIM


BCVC Link

? MOD APK İNDİR ?

TR Link

? MOD APK İNDİR ?

Etiketler: Shadow Fight 3 İndir, Shadow Fight 3 Hileli İndir

Arkadaşlarınızla Paylaşın:
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.