Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22 °C
Az Bulutlu

Rüyada Gülen Beyaz Kedi Görmek Ne Anlama Gelir?

13.12.2020
705
A+
A-
Rüyada Gülen Beyaz Kedi Görmek Ne Anlama Gelir?
44

 

Rüyada Gülen Beyaz Kedi Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada gülen beyaz kedi görmek, özellikle kedinin renginin beyaz olması sizin daha çok iyiliksever ve niteliklerinize bağlı kalacağınıza işaret ediyor.
Zaten kedi, bağımsızlık ve özgürlüğün bir temsilcisidir bunu böyle biliyoruz.
Görmüş olduğunuz bu beyaz renkli hem de gülen bir kedi rüyası, hayatınızdaki bir şeye vermiş olduğunuz tepkiyi de anlatıyor. Yani iyiliksever ve nitelik sahibi bir insan ne için tepki verirse versin bunun mahkemesini yine kendi içindeki ruh haliyle görüyor.
Kediyi aynı zamanda dişil bir sembol olarak ta görebiliriz. Bu, kendinizle ilgili daha derin bir şeyi keşfetmeniz için bir çağrı olabilir. Belki de bir gün önce vermiş olduğunuz kararları gözden geçirmeniz gerekecek. İkinci bir yorum olarak gülen kedi belki de sizin karşınıza ruhsal bir çağrı gibi çıkıyor.
Unutmayın kediler bizim göremediklerimizi ve duyamadıklarımızı hem görürler hem de duyarlar.
Kedi aynı zamanda içgüdülerine de güvenen bir hayvandır, bu yüzden gülen kedi senin daha mutlu olmanı istiyor olabilir.
Gelelim şimdi mesajlara , genel olarak, Kedi sembolizmi tamamen iletişimle ilgilidir. Mesajları genellikle çevrenizdekilerle veya ruh ve astral alemlerle iletişim kurma yeteneğinizi kapsıyor olabilir.
Kedinin gizemi ve onun gizli yolları her zaman ilgi çekici olmuştur. Birçok insan, bu hayvanların ruhlar dünyasıyla sürekli iletişim halinde olduğuna inanıyor.
Böylelikle görünmeyen âlem ile görülen arasında bir köprüdürler. Rüyanızda gülen beyaz bir kedi görmenizin anlamı, birisi veya birileri size bir şey söylemeye çalışıyor olabilir.
Bu nedenle rüyanızı dikkatlice süzmeli ve sezginize güvenmelisiniz.
Daha güzel rüyalar görmeniz dileği ile sevgiyle kalın.
Gerçek Hayattaki Anılarım Bölümünde Bir Kedim Vardı Meğerse Kendi Ellerimle Öldürmeye Götürmüşüm. Okumak İsterseniz TIKLA OKU
Etiketler: Rüyada Gülen Beyaz Kedi Görmek Ne Anlama Gelir, Rüyada kedi görmek, Rüyada beyaz kedi görmek

Arkadaşlarınızla Paylaşın:
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.