Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23 °C
Az Bulutlu

Yoga ve Meditasyonda Teslim Olma – Surrendering in Yoga and Meditation

15.11.2020
1.375
A+
A-
Yoga ve Meditasyonda Teslim Olma – Surrendering in Yoga and Meditation

 

Yoga ve Meditasyonda Teslim Olma - Surrendering in Yoga and Meditation

Yoga ve Meditasyonda Teslim Olma – Surrendering in Yoga and Meditation

Aslında konum yalnızlık ve yoga arasındaki bağlantıyı araştırmaktı. Bunları çıkarmaya çalışırken karşıma Yoga ve Meditasyon da teslim olmaya döndüm. Bir bakıma yalnızlık zaten kadere teslim olmak gibi bir şey şimdi belki de bu yalnızlığımızı yoga ve meditasyon üzerinden teslim ederek yaşıyoruz ne dersiniz?
İsvarapranidhan a getirmek ve yoga veya meditasyon pratiğinize teslim olmak için aşağıdaki tavsiyeleri inceleyelim. .
Önce bir niyet belirleyelim. Uygulamanızı daha yüksek bir varlığa sunmaya hazır olun ve sunun, kendinizle ilgili daha az şeyler yapmaya çalışın.
Mevcut olun.   Tüm beklentileri bırakın ve neyin ortaya çıktığını görün.
Sakinlik uygulayın. Uygulamanızı güçlendirmeye yardımcı olmak için ilahi tarafından eşit olarak gönderilmiş olarak ortaya çıkan her şeyi görmeye çalışın.
Dinlen. Dinlenmeniz gerektiğinde dinlenin. Hareket etmeniz gerektiğinde hareket edin hür olduğunuzu hissedin.

Soru. Rahatsızlık anlarında kalın ve hissi sorgulayın.
Çabayı bırakın. Bunun yerine ferah bir şekilde dinlenin.
Adamak. Eylemlerinizin meyvelerini bırakın. Onları başka birine teklif edin.
Teslim olmak için ceset pozundan daha iyi bir yoga pozu nedir? Her yoga hareketinizin sonunda savasana’nın anlamını ve daha uzun süre kalmanın faydalarını keşfedin .
c955a629 f418 4abb a432 ba1f4812882f

Yoga ve meditasyon uygulamamızın sonuçları aldığımız bir şey değil, açığa çıkardığımız bir şey. Yaparak ve deneyerek bu en yüksek varlık hallerine ulaşamayız. Onlara ancak teslimiyetle ulaşabiliriz. 
Yoga ve meditasyon pratiğimiz, ihtiyacımız olan her şeyin zaten içimizde olduğuna dair güven ve inanç gerektirir. Daha yüksek bir varlıkla ilişkimiz, bu nitelikleri kendimizin “dışında” görmemize yardımcı olabilir ve teslimiyet uygulaması yoluyla, isvarapranidhana , nihayetinde bu nitelikleri “iç” ve ” dışılık ” arasındaki ayrım bozulurken kabul ederiz.
Yalnızız bedenimiz, ruhumuz, zihnimiz yalnız ama tek sevinmemiz gereken sağlığı bize veren nefes almamızı sağlayan tanrı’mızın sonsuz sevgisine ihtiyacımızın olduğudur.
Yoga bize yalnızlığımızı unutturacak zihnimizi rahatlamasına sebep olacaktır iyi ki varsın yoga ve yogiler. Sevgiyle kalın.
Etiketler: Yoga ve Meditasyonda Teslim Olma Nasıl Olur, Surrendering in Yoga and Meditation

Arkadaşlarınızla Paylaşın:
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.