Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 15 °C
Az Bulutlu

Stick War Legacy v2020.2.77 Para +Elmas + Puan Hileli Mod Apk İndir

18.11.2020
3.068
A+
A-
Stick War Legacy v2020.2.77 Para +Elmas + Puan Hileli Mod Apk İndir

 

dKM1biR

Stick War Legacy v2020.2.77 Para +Elmas + Puan Hileli Mod Apk İndir

Stick War Legacy v2020.2.77 Para +Elmas + Puan Hileli çöp adam oyunlarını seven takipçilerime güzel bir hileli oyun veriyorum. 
Oyunda tüm bölgeleri ele geçirmek için büyük bir ordunun kontrolünü elinize geçirmek için yapacağınız en güzel strateji hazırlama oyunu.
Bu güzel Stick War Legacy oyununda çizgi film adamlardan oluşan orduyu yönetmeye çalışacaksınız. Ana göreviniz rakiplerin topraklarına saldırmak ve onları ele geçirmek, düşmanlara kazanma şansı vermemek olacak. 
Bölgeniz her yönden saldırgan komşu ülkelerden çevrili olduğundan, diğer ekipleri beklemeden önce saldırı özgürlüğünü kullanın. Kılıçlı, okçu, mızraklı metalik ve diğerleri gibi farklı savaş birimlerinden oluşan kendi ordunuzu oluşturun. 
Ordunuzu güçlendirmenize yardımcı olacak değerli kaynaklar edinin ve yeni teknolojileri keşfedin.
Savaşta sadece iyi eğitimli askerler değil, savaş büyücüleri ve devler gibi çeşitli efsanevi yaratıklar da yardım edecek . En basit kontroller ve akıllı üniteler, sinir bozucu manipülasyonlarla dikkatiniz dağılmadan sürecin keyfini çıkarmanızı sağlar. Peki bu oyunu indirip oynamaya hazır mısınız?
ÖZELLİKLERİ;
Para
Puan
Elmas
KURULUM;
Aşağıda vermiş olduğum linkten hileli, Stick War Legacy v2020.2.77 mod.apk dosyasını indirelim ve kurulumunu yapalım.
VİDEO ANLATIMI

BCVC Link

< MOD APK İNDİR > ?

TR Link

< MOD APK İNDİR > ?

Etiketler: Stick War Legacy Hileli İndir, Stick War Legacy Çöp Adam Oyna

Arkadaşlarınızla Paylaşın:
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.