Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20 °C
Az Bulutlu

Head Football LaLiga 2021 v6.2.5 Sınırsız Para Hileli Mod Apk İndir

28.11.2020
1.203
A+
A-
Head Football LaLiga 2021 v6.2.5 Sınırsız Para Hileli Mod Apk İndir

 

67676767

Head Football LaLiga 2021 v6.2.5 Sınırsız Para Hileli Mod Apk İndir

Head Football LaLiga 2021 v6.2.5 Sınırsız Para Hileli olarak bu son sürümü indirin ve keyfini çıkarın. İspanya da yapılan futbol şampiyonası turnuvası olarak da bilinen Lali ga, profesyonel futbol liglerinden biri olarak bilinir. 
Dünyadaki en çok kariyer. Lali de oluşur ve her yıl gerçekleşir, milyonlarca hayranı çeker. Her sezon birçok ünlü kulüp ve takım bu turnuvalara katılır.
Real Madrid, Atlético Madrid, Barcelona, Athletic Bilbao, Valencia vb. Oyuncuların katılımıyla turnuvalar dahada çok ilgi çeker. 
Başlıca oyuncuları saymak gerekirse, Lionel Messi, Cristiano Ronaldo, Luis Alberto Suárez, Busquets gibi ve dahası.
Oyuna ilk başladığınızda, sistem size yalnızca belirli sayıda oyuncu verir. Ancak daha uzun deneyim yaşadığınızda, satın almak için altın kullanarak veya özel görevleri tamamlayarak daha fazla oyuncunun kilidini açabilirsiniz. 
90909
YETENEK ÖZELLİKLERİ;
Hız
Zıplama
Şut
Sprin
Güç Artışı
Özellikler ne kadar yüksekse, oyuncunun performansı o kadar iyi olur ve rakibinize gol atmanıı kolaylaştırır.
2020-2021 sezonu İspanya futbol ligi. Resmi Laliga takımlarından favori futbolcunuzu seçin, şut çekin, kazanın ve futbol takımınızı oyuncunuzun kafasıyla dünya futbol skoru gollerinin zirvesine taşıyın ve rüya takımın en büyük şampiyonu ve kahramanı olun!
KURULUM;
Aşağıda vermiş olduğum linkten hileli, Head Football LaLiga 21625-mod-okuokubil-com.apk dosyasını indirelim ve kurulumunu yapalım.
VİDEO OYUN TANITIM

BCVC Link

? MOD APK İNDİR ?

TR Link

? MOD APK İNDİR ?

Etiketler: Head Football LaLiga 2021 v6.2.5 Hileli İndir, Head Football LaLiga 2021 v6.2.5 Para Hileli Oyna

Arkadaşlarınızla Paylaşın:
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.