Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23 °C
Az Bulutlu

Androıd Telefona MOD APK Nasıl Kurulur Neden Virüs Programı Devre Dışı Bırakılır?

07.11.2020
1.291
A+
A-
Androıd Telefona MOD APK Nasıl Kurulur Neden Virüs Programı Devre Dışı Bırakılır?

 

b2WStTO
Androıd Telefona MOD APK Nasıl Kurulur

Androıd Telefona MOD APK Nasıl Kurulur Neden Virüs Programı Devre Dışı Bırakılır?

MOD APK Nedir ?

Oyun dosyası yani bir android oyununun içindeki dosyaları değiştirilip farklı işlemler uygulayarak modifiye edilmesine deniliyor. Genellikle oyunların hileli modlarını oluşturmak için kullanıldığını söyleyebiliriz. Aynı şekilde yine oyun dosyasını modifiye eden veya düzenleyen kişi herhangi bir virüs eklemediyse mod apklar güvenli olarak kullanabiliriz.

Bir noktayı düzeltmem gerekirse bu tür hileli mod apk dosyaları düzenlenirken üçüncü tür yazılıma giriyor ve bunuda virüs programları dosyada virüs varmış gibi algılıyor. Tavsiyem güvenilir bir siteden oyun indireceğiniz zaman cihazınızdaki virüs programını devre dışı barakıp indirmelisiniz. Bunu yapmadığınız taktirde dosyalar çalışmayacaktır.

ŞİMDİ MOD APK KURULUM ADIMLARINA BAKALIM

Android cihazınız kutudan çıkar çıkmaz yalnızca Google Play Store’dan uygulama yüklemenize izin verir. Yazılımı başka bir yere yüklemek için üçüncü taraf kaynaklardan yüklemeyi etkinleştirmeniz gerekir. Yani “Bilinmeyen Kaynaklar” ayarını etkinleştirin.
1. Ana ekrandan Ayarlar >> Diğer seçeneğine gidin.
2. Güvenlik >> Cihaz yönetimi’ne gidin.
3. “Bilinmeyen Kaynaklar” ı kontrol edin
1

Bu, Play Store dışındaki kaynaklardan uygulama yüklemenizi sağlayacaktır. Bunu Android modellerinize göre ayarlamanız gerekebilir. Bazı kullanıcılar için Ayarlar -> Güvenlik’e gidin ve Bilinmeyen Kaynaklar’ın işaretlendiğinden emin olun. Bazen uygulamaları indirememe sorunuyla karşılaşırsınız.
Play Store dışındaki apk dosyalarını indirebilmeniz için Bilinmeyen kaynakların işaretlendiğinden emin olun.
MOD APK’yi kurduktan sonra. Uygulamayı açın ve ana sayfaya yönlendirileceksiniz. İlk kez, devam etmek için uygulama anahtarını girmelisiniz. Uygulamadaki uygulama tuşu düğmesini kullanarak yeni anahtarı edinebilirsiniz.
2

Uygulama anahtarınızı doğrulamayı tamamladığınızda. Ek bir mod dosyası indirecek ve uygulamayı yeniden başlatacaksınız (İnternet bağlantısı etkinleştirilmelidir).
Kaynağınızı oluşturmak için mod apk’yı kullanın ve oluştur düğmesine basın. Oluştur düğmesine basmadan önce oyunu açmadığınızdan emin olun . Mod apk uygulama sürecini bekleyin ve kaynaklar oyun içi hesabınıza eklenecektir.
Etiketler; Androıd telefona mod apk nasıl kurulur, Mod apk nasıl kurulur, Virüs programı neden kapatılır, Mod apk virüs tahlikeli olurmu

Arkadaşlarınızla Paylaşın:
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.