Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16 °C
Az Bulutlu

Mobile Legends Bang Bang v1.5.24.5712 HARİTA + PARA transparency map, Hileli Mod Apk İndir 2020

30.10.2020
1.234
A+
A-
Mobile Legends Bang Bang v1.5.24.5712 HARİTA + PARA transparency map, Hileli Mod Apk İndir 2020

 

IUP5sEC
Mobile Legends Bang Bang v1.5.24.5712 HARİTA + PARA Hileli Mod Apk

Mobile Legends Bang Bang v1.5.24.5712 HARİTA + PARA transparency map, Hileli Mod Apk İndir 2020

Mobile Legends Bang Bang v1.5.24.5712 HARİTA + PARA hileli olarak paylaşıyorum. Hile güncel harita hilesi indirelim ve oyunun keyfini çıkaralım.
Oyunumuz 5v5 oynanıyor. 3 Koridorlu haritada ekip olarak stratejisi ile hareket edecek ve herkes belli bir bölgeyi tutmuş olacak. Bir kişi de ormanı tutarak diğer yerlere destek verecek. 
Herkes lanesinde minyon keserek kasılırken bir yandan karşısındaki rakibini öldürüp kulesini yıkmaya çalışacak. Her kestiğiniz minyon ve düşmanlarınızdan puan kazanacak ve skillerinizi geliştirip karakterinizi güçlendirecek yeni eşyalar almış olacaksınız. 
Oyun içerisinde seviye atlayıp, eşyalarınızı geliştirip, skillerinizi yükselterek takımınızla beraber tüm kuleleri yıkıp oyunu bitirmeye çalışacaksınız
KURULUM;
Aşağıda vermiş olduğum linkten, Mobile Legends Bang Bang v1.5.24.5712 Mod.apk dosyasını indirelim ve cihazımıza kurulumunu yapalım.
VİDEOLU ANLATIM


BCVC Link

< MOD APK İNDİR > ?

TR Link

< MOD APK İNDİR > ?

Etiketler: Mobile Legends Bang Bang HARİTA + PARA Hileli İndir

Arkadaşlarınızla Paylaşın:
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.