Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23 °C
Az Bulutlu

Root Explorer 4.8.1 Güncel Premium Apk + Mod for Android 2020

05.07.2020
1.117
A+
A-
Root Explorer 4.8.1 Güncel Premium Apk + Mod for Android 2020

N5qDHIS
Root Explorer 4.8.1 Güncel Premium Apk + Mod İndir

Root Explorer 4.8.1 Güncel Premium Apk + Mod for Android 2020

Root Explorer Güncel son sürüm olarak paylaşıyorum. Kök Explorer kök kullanıcılar için mükemmel bir dosya yöneticisidir. Android’in tüm dosya sistemine erişin (zor veri klasörü dahil!).

Root Explorer , tüm benzer uygulamaların sahip olmadığı çok çeşitli işlevlere sahip olan Android cihazlar için bir dosya yöneticisidir. Diğer tüm yöneticilerde olduğu gibi, aracın belleğindeki tüm dosyaları görüntülemek mümkündür. Erişim yalnızca sıradan dosyalara değil, sistem dosyalarına da bağlıdır, böylece kullanıcı işletim sistemini ihtiyaçlarına göre özelleştirebilir.

Doğrudan görevlerini yerine getirmenin yanı sıra, program çeşitli yerleşik rutinlerin varlığına da sahiptir. Yardımı ile belgeleri ve medya içeriğini görüntüleyebilir, dosyaları arşivleyebilir ve açabilirsiniz. Uygulama aynı zamanda bulut depolama ve e-posta ile entegre olur, bu nedenle dosyalar anında doğru alıcıya gönderilebilir.

Yöneticiyi tam olarak kullanmak için kullanıcının kök ayrıcalıklarına sahip olması gerekir. Ancak varlıkları olmadan bile, uygulama işe yaramaz ve dosya sistemiyle çalışma konusunda bol fırsat verir. Root Explorer , sistem yardımcı programına ve Android platformunda bulunabilecek en iyi dosya yöneticilerinden birine mükemmel bir alternatiftir.

Özellikler arasında birden çok sekme, Google Drive, Box, Dropbox ve ağ (SMB) desteği, SQLite veritabanı görüntüleyici, Metin Düzenleyici, zip veya tar / gzip dosyaları oluşturma ve çıkarma, rar arşivlerini çıkarma, çoklu seçim, komut dosyalarını yürütme, arama, yeniden yükleme, izinler, yer imleri, dosya gönderme (e-posta, bluetooth vb.), küçük resimler, APK ikili XML görüntüleyici, dosya sahibi / grubu değiştirme, sembolik bağlantı oluşturma, “Birlikte Aç” özelliği, MD5, kısayollar oluşturma.

KURULUM;

Aşağıda vermiş olduğum linkten dosyayı indirin ve arkasından, RAR dosyasını ayıklayın.
Pro apk dosyasını yükleyin. Ve kullanıma hazır 
Hepsi bu ve keyfini çıkarın çıkarın 

VİDEO ANLATIMI

77%2B%25281%2529

88%2B%25281%2529

99%2B%25281%2529

? ROOT EXPLORER İNDİR > ?

Etiketler: Root Explorer

Arkadaşlarınızla Paylaşın:
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.