Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22 °C
Parçalı Bulutlu

Krunker.io Oyunundaki Siyah Ekran Sorunu Nasıl Çözülür?

07.07.2020
1.386
A+
A-
Krunker.io Oyunundaki Siyah Ekran Sorunu Nasıl Çözülür?

drrRp4b
Krunker.io Oyunundaki Siyah Ekran Sorunu 2020

Krunker.io Oyunundaki Siyah Ekran Sorunu Nasıl Çözülür?

Krunker.io oyunu zamanla giderek daha popüler hale gelen bir birinci şahıs atış oyunu olma yolunda ilerliyor. Ancak, bu IO oyunu çok popüler olsa da, oyuncuların aşırı yüklenmesi nedeniyle sunucu deneyimleri her zaman çökebiliyor. İşte böyle olunca da oyuncular siyah bir ekran görüntülendiğini görüyorlar. Krunker.io siyah ekran sorunu bu aşamaları sırasında sık görülebiliyor.

Siyah ekran sorununa neden olan birçok faktör olabilir. Bu yazımda, siyah ekran sorununun nedenlerini ve çözümlerini açıklamaya çalışacağım.

Krunker.io Siyah Ekran Sorunu Nedir?

Sunucunun aşırı yüklenmesi durumunda, oyunda büyük bir çökme olur. Gösterilen Krunker.io siyah ekranını bulabilirsiniz, ancak bu konuda endişelenmemelisiniz. Bazı problemler altta yatan olabilir – ki bu Krunker.io oyununun yüklenmesini engelliyor olabilir diyebilirim .

Öncelikle, bu sorunun hangi aşamada ortaya çıktığını kontrol etmelisiniz. Sunucu yükleme çubuğunun% 55’e yakın donması durumunda, tarayıcı önbelleğinizi temizlemenizi öneririm. Bazen, anti-virüs programınızdaki bazı hatalar nedeniyle siyah ekranı da görebilirsiniz. Anti-virüs yazılımınızı devre dışı bırakarak ve oyunu yeniden başlatarak siyah ekran sorununu aşabilirsiniz.

Siyah Ekran Sorununu Nasıl Çözülür?

Birçok oyuncu sosyal medya ve forumlarda siyah ekran sorunu yaşadıklarını bildiriyorlar. Araştırmalara göre, oyuncuların bilgisayarlarından kaynaklanan sorunlara çözüm olduğu ortaya çıktı. Krunker.io’yu sorunsuz oynamak için atabileceğiniz birkaç adım var. Krunker.io siyah ekran sorununu aşmak için bu çözümleri deneyebilirsiniz :

Öncelik yüksek olarak belirtmek için Windows Görev Yöneticisi’ni kullanın.

Önbelleği temizleyin.

Oyunu oynamak için başka bir tarayıcı kullanın.

Ayarlara gidin ve kalite modunu değiştirin.

Anti-virüs programınızın ayarlarında tarayıcı önceliğini ayarlayın veya yazılımı tamamen devre dışı bırakın.

Opera, Firefox, Safari, Edge veya Chrome’da gizli modu kullabilirsiniz.

Bu Sorun Nasıl Önlenir?

Krunker.io siyah ekran sorunundan tamamen kaçınmak muhtemelen imkansızdır . Ancak, bunu yapmanın birkaç yolunu deneyebiliriz.

İlk olarak, tarayıcınızı (Chrome, Edge, Safari, Opera veya Mozilla) en son sürümüne güncelleyebilirsiniz – bu da herhangi bir gecikmeyi önlemeye yardımcı olabilir.

İkinci olarak, web tarayıcınızda Krunker.io oynamaya başlamadan önce tarayıcı önbelleğinizi tamamen temizlemeyi deneyebilirsiniz. Tarayıcıyı daha hızlı hale getirebilir ve muhtemelen bu tür sorunları uzak tutmaya yardımcı olabilir.

Oyunu oynamaya başlamadan önce bile Windows Görev Yöneticisi’nde önceliği ‘Yüksek’ olarak ayarlamayı düşünebilirsiniz.
Hatta oyun Krunker.io erişmek ve oynamak için kullandığınız internet tarayıcısının gizli modunu kullanmayı deneyebilirsiniz.
Bunları yapmak, Krunker.io siyah ekran sorununu önlemede sizin için yararlı olabilir. Eğer yardımcı olduysam ne mutlu ban. Sevgiyle kalın.


Etiketler: Krunker.io, Siyak Ekran Sorunu

Arkadaşlarınızla Paylaşın:
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.