Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 15 °C
Az Bulutlu

Korkunç öğretmen 3d 5.4.0 YENİ Enerji + Para Hileli mod APK + OBB İndir 2020 – Scary Teacher

17.06.2020
1.685
A+
A-
Korkunç öğretmen 3d 5.4.0 YENİ Enerji + Para Hileli mod APK + OBB İndir 2020 – Scary Teacher
QvOqtHn
Korkunç öğretmen 3d 5.4.0 YENİ Enerji + Para Hileli

Korkunç öğretmen 3d 5.4.0 YENİ Enerji + Para Hileli mod APK + OBB  İndir 2020 – Scary Teacher

Korkunç öğretmen, Scary Teacher Türkçe başlık yazarak paylaştığım ilk oyunu binlerce kişi ziyaret edip indirdi ve oynadı. Adrenalin, heyecan isteyen ve korku oyunlarından hoşlanan her kes bu oyunu mutlaka denesin derim. 

Okulunuzdaki kötü ve acımasız bu öğretmene karşı geçmiş oyunlardaki intikamınızı almak için yaratıcı fikirler oluşturup intikam alın. 
55 min

Yeni kötü komşunun evini keşfetmek ve kötü yollarının gizemini ortaya çıkarmak için Korkunç Öğretmen mod APK’sını mutlaka indirip deneyin.

Oyunda süper beyin fırtınası yapacağınız, bulmacaları keşfetmek ve çözmek için 15 oda ve bir bodrum bulunuyor. 

Sınıf arkadaşlarınıza karşı işlediği suçların kanıtını bulmak için öğretmenin evinde arama yapmanız gerekecek. Süreç boyunca, çeşitli yaratıcı yollardan intikam alacaksınız ama sakın ses çıkartmayın çünkü korkunç öğretmenin kulakları çok keskin.
66 min

Ayrıca ‘Bayan K’ ile mahsur kalan evcil hayvanları da kurtarmanız lazım. Onlara ve sınıftaki evindeki diğer öğrencilere işkence yapıyor, bu yüzden onları kurtarmak ve çılgınlığına bir kez ve herkes için bir son vermek senin elinde.

Oyundaki Göreviniz çok basit. Kanıtları ortaya çıkarın, öğretmeni taciz edin, sevimli hayvanları ve diğer öğrencileri kurtarın. 
7 min

Öğretmenin evindeki 15 odanın her birinde bir bulmaca bulunur. Belirlenen zamanda tamamlamanız gerekiyor ya da korkunç öğretmen tarafından yakalanma riskiniz var. 

Ekranın üst köşesinde size öğretmenin nerede olduğunu ve ne yaptığını gösterecek bir mini ekran olacak ve böylece tam olarak ne kadar zamanınız olduğunu bileceksiniz. Bu, oyunu çok daha yoğun hale getirmenin ek bir avantajına sahiptir.

KURULUM

1- Aşağıda vermiş olduğum linkten hileli “Scary-Teacher-3D-v5.5.0-Mod-okuokubil-com” APK dosyasını indirip cihazınıza yükleyin.


2- Arkasından “com.zakg.scaryteacher.hellgame” dosyasını Zip ten /sdcard/Android/obb/com.klasörüne çıkartın ve kopyalayın.

VİDEO ANLATIMI

? APK İNDİR > ?

? OBB İNDİR > ?

ALTERNATİF LİNK

? APK İNDİR > ?

? OBB İNDİR > ?

Etiketler: Korkunç Öğretmen İndir, Scary Teacher

Arkadaşlarınızla Paylaşın:
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.