Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20 °C
Az Bulutlu

Call of Duty Mobile’ın 7 sezonu başlıyor

14.06.2020
1.278
A+
A-
Call of Duty Mobile’ın 7 sezonu başlıyor

20200614 180632
 Call of Duty Mobile’ın 7 sezonu başlıyor 

Call of Duty Mobile’ın 7. sezonu başlıyor

Call of Duty Mobile oyununun yedinci sezonu Radyoaktif Ajan bu gün radyoaktif temalı içerikler ile oyunculara yeni bir tecrübe yaşatmaya hazırlanıyor.

Activision’un mobil tarafta Fortnite ve PUBG’ye rakip olduğu Call of Duty Mobile oyununda ertelenen yedinci sezon nihayet başlıyor. Bugünden itibaren oyuncular yeni sezonun tecrübesini yaşayabilecekler.

Call of Duty Mobile 7. sezonu neler sunuyor?

Radyoaktif Ajan ismini alan Call of Duty Mobile’ın 7. sezonu radyoaktif temalı içerikler ile oyunu farklı bir havaya bürüyor. Yedinci sezonla birlikte gelen güncelleme, Battle Royale haritasını yaklaşık %55 oranında genişletiyor ve harita içine 7 adet yeni bölge ekliyor.

Güncelleme ile ayrıca Tunusya ve Gulag haritası, yeni klasik Gunfight Modu ve Yaşayan Ölüler’in Saldırısı modu, Butcher adlı yeni bölüm sonu canavarı, yeni sezon Savaş Bileti, Radiated Sector etkinliği, Ghost, Hazmat, Kreuger ve Alchemist oyuna ekleniyor.

Bunun dışında Call of Duty: Mobile World Championship 2020 Turnuvası Stage 1 için ikinci şans ve Stage 2 için kayıt dönemi bu ay başlıyor. Radyoaktif Ajan ve savaş bileti güncellemesi Android ve iOS cihazlar üzerinden indirilebilecek.

Arkadaşlarınızla Paylaşın:
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.