Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23 °C
Az Bulutlu

Rüyada Elektrik Sigortasının Yandığını Alev Aldığını Görmek Ne Anlama Gelir?

02.05.2020
3.730
A+
A-
Rüyada Elektrik Sigortasının Yandığını Alev Aldığını Görmek Ne Anlama Gelir?

33 min
Rüyada Elektrik Sigortasının Yandığını Alev Aldığını Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada Elektrik Sigortasının Yandığını Alev Aldığını Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada elektrik Sigortasının yandığını görmek ne manadadır: Sigorta bir nevi aracı olup güç dengesini sağlamak, korumak demektir. 

Güven demektir. Rüyanızda görmüş olduğunuz bu sigortalar özel olarak hazırlanmış çap ve bileşime sahip ince kısa bir tel parçasıdır, böylece akımı belirli bir seviyeye kadar iletir, ancak akım o seviyenin üzerine çıkarsa erir veya ‘sigortalar’. Açık bir devre haline gelir, akım akışını keser ve hasarı önler. Eğer bu akım çok güçlü gelir akım kesilmez ise patlama olarak yangın çıkmasına neden olabilir.

Rüyada elektrik sigortası görmek hayatınızda ani ve hatta bazen kafa karıştırıcı olacak bir değişimin olacağını ifade eder, ama bu değişim size birçok bereket ve üretkenlik getirecek olan değişiklik türleridir, bu yüzden korkacak bir şeyin olmadığını söyleyebilirim.

Rüyada elektrik sigortasının yandığını hayal etmek, yine bazen kötü giden değişikliklere iyimser bakmak zorunda olduğunuz anlamına da gelebilir. Fakat bu değişiklikten vazgeçtiğinizi fark ederseniz, bu sadece konuları daha da kötüleştirecektir ve bazı işaretler öncelikle tehlikede bulacağınızı söylüyor çünkü duygularınız doğada hassas olan konularda olması gerektiği gibi görünmüyor. 

Daha güzel rüyalar görmeniz dileği ile sevgiyle kalın.


Etiketler: Rüyada Sigortanın yandığını görmek, Yangın, Sigorta, Alev, Elektrik

Arkadaşlarınızla Paylaşın:
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 2 YORUM
    1. Okuokubil dedi ki:

      Teşekkür ederim