Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16 °C
Az Bulutlu

LİSA Boyama Sayfası İle Çizim Öğren Yeni 2020

08.05.2020
5.547
A+
A-
LİSA Boyama Sayfası İle Çizim Öğren Yeni 2020

LİSA Boyama Sayfası İle Çizim Öğren Yeni 2020

 

Çizim yapmadan önce Lisa’ yı tanıyalım. Lalisa 1997 yılının 27 Mart ayında Tayland’ın Buriram kentinde dünyaya gelmiştir. Taylandlı anne ve İsviçreli üvey babanın (öz babası maalesef vefat ettiği için) tek çocuğu olarak büyümüştür. 
 
İlk ve ortaokulu burada okumuştur. Doğduğunda Pranpiya ismi verilmiş ancak sonradan, bir büyücünün önerisine uyarak “övülen, yüce” anlamına gelen Lalisa olarak ismini değiştirmiştir. Sahne ismi olarak da Lisa’yı seçmiştir. 
 
Genç yaşlardan itibaren Güney Kore pop endüstrisine ilgi duymaya başlamış ve özellikle Big Bang ve 2NE1’den etkilenmiştir
77 min

 

Lisa’nın Kariyer Yolu;
 
Lisa’nın sahnelere ilk adımı 14 yaşında 2009 yılında okulunun temsilcisi olarak katıldığı bir şarkı yarışmasıyla olmuş, bu yarışmada ikinci sırayı almıştır. Aynı dönemde çeşitli dans yarışmalarına da katılıştır. 2009’un eylül ayında LG Entertainment’ın Kanal 9’da yayınlanan yarışmasında özel takım ödülü kazanmıştır.
55 min

 

2010 yılı Lisa için dönüm noktası sayılabilir zira YG Entertainment’ın Tayland denemelerine katılmış ve 4000 katılımcı içinden seçilen tek kişidir.
Akabinde 2011 yılında markanın ilk Kore dışından yabancı stajyeri olarak markaya katılmıştır. 2015 yılında sokak giyimi markası Nona9on, 2016 yılında da Kore kozmetik firması. Moonshot için modellik yapıştır.
 
Lisa Nelerden Hoşlanır?
 
Lisa 2018 yılında gezme ve hayat tarzı konseptleri üzerine kendi Youtube kanalını açmıştır. Kendisi aynı zamanda iyi bir fotoğrafçıdır.
 
Sabahları ilk uyandığında hemen çikolataya saldıran Lisa, sütlü soğuk çayı, makyaj yapmayı, Disneyland gezilerini, Harry Potter’ı çok seviyor. Ukulele çalabilen Lisa, grubun en haylazı ve yatağı en dağınık olanıymış. 
LİSA ÇİZİM VİDEOSU İZLE

 

Boyama Sayfası Bölümü İçin TIKLA 

Arkadaşlarınızla Paylaşın:
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.