Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19 °C
Hafif Yağmurlu

Subway Simulator 3D v2. 3.0.2 VATMAN Mod Apk İndir 2020

07.04.2020
1.336
A+
A-
Subway Simulator 3D v2. 3.0.2 VATMAN Mod Apk İndir 2020

22
Subway Simulator 3D v2. 3.0.2 VATMAN Mod Apk İndir 2020

Subway Simulator 3D v2. 3.0.2 VATMAN Mod Apk İndir 2020

Otobüs, taksi, kamyon, tır sürme zevklerinden sonra yer altında müthiş grafiklerle dolu bir metro vatman’ı yani sürücüsü olacaksınız. Metro Simülatörü 3D üç boyutlu bir metro tren sürücüsü simülatörüdür. 

Oyunda, kullanıcı kendisini metro sürücüsü rolünde hissedecek. İlk başta, oyuncuya rotanın basit yeraltı dalları boyunca çalışan eski bir trenin yönetimi verilecek. 

Sistematik bir derecelendirme noktaları seti için, programa göre, her bir istasyona varmak ve yolcular için kapıları açmak için zamanında gerekli olacaktır. Oyun boyunca ilerledikçe, en karmaşık ve uzun metro hatlarında daha modern trenleri yönetme hakkını elde etmek için yeterli sayıda puan toplaman gerekecek.

KURULUM:

Aşağıda vermiş olduğum linkten, subway-simulator-3d-v2.3.0.2-mod-okuokubil.com  dosyasını indirip kuralım, oyuna girelim.

VİDEOLU ANLATIM

İNDİR RAR ŞİFRESİ:( www.okuokubil.com )

? HİLE DOSYASI TIKLA İNDİR >>> ?

Etiketler: Subway Simulator 3D v2. 3.0.2 indir, Vatman, Metro Sürüş

Arkadaşlarınızla Paylaşın:
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.