Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20 °C
Açık

Küresel Deney Corona

18.04.2020
1.087
A+
A-
Küresel Deney Corona

 

Ekran%2BAl%25C4%25B1nt%25C4%25B1s%25C4%25B1
Küresel Deney Corona

Küresel Deney Corona

Corona virüs tüm dünyadaki sosyal,siyasi ve ekonomik düzeni değiştirmek için atılmış muazzam bir adımdır.Bu virüs aslında insan hayatından çok toplumsal hayatı tehdit ediyor. Birseyler artık tamamen değişecek ve dünya buna hızlı adımlarla yaklaştırılıyor.

Cunku artık dünyadaki hakim küresel sistemde insana olan ihtiyaç her geçen gün azalmakta ve insanlar bu sistemin sahipleri için yük/ külfet teşkil etmektedir. Daha önce de yazdım,anlattım, biz insanlar artık bu dünyayı yöneten vampirler için asalak konumundayız. Onların suyunu, sütünü, havasını, toprağını kullanıyor, tüketiyor ve kirletiyoruz.

Eskiden bize ihtiyaçları vardı; iş için, hizmet ettiğimiz için, koruduğumuz için ama artık bizim yerimize bize benzeyen ve daha masrafsız ve söz dinleyen robotlar geliyor! O yüzden biz onlar için yük ve tehdit oluşturuyoruz.

Tüm çabaları dünyanın nüfusunu azaltmak ve bunu her seferinde daha farklı bir yol ile tekrar tekrar uygulayacaklar.Bu virus olayı henüz  bir basit başlangıç.Su anda rasyo ve veri depoluyorlar, toplumsal insanı refleksleri analiz ediyorlar, dünyanın iklimsel değişikliğini ve ekonomik yapıdaki işleyişi test ediyorlar. Devletlerin direncini ve krizi yönetme becerilerini öğreniyorlar.Daha henüz masum bir silah ile karşı karşıyayız.Bunu geliştirecekler ama amaçları dediğim gibi belli. O yüzden her şey aleyhimize işlerken onları dinlemeyeceğim ve herkesi uyarıyorum.

Bos boş evde oturup beklemeyin! Her denilene inanmayın bu bir başlangıç ve test aşaması, bizden şimdiden itaat etmemiz ve boyun egmemiz bekleniyor, buna karşı koymak gerekiyor. Devletimizi ve tüm yönetimleri uyarıyorum küresel bir santajin ve deneyin aleti olmayın!Engelleri kaldırın tedbirinizi de alın! Oyunun farkına varın! Aslında siz de biliyorsunuz ne dediğimi, lütfen onlarla çalışmayı bırakın ve bağımsız olun! Dünya Allah’ındır ve koruyup gözeten de O’dur, O’na güvenip O’na sığınırız! Artık oyunun bir parçası değil oyunun bozanı olma vakti!..

Mestiyar

Etiketler: Küresel, Deney, Corona, Covid-19, Koronavirüs

Arkadaşlarınızla Paylaşın:
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.