Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19 °C
Parçalı Bulutlu

How to draw Catrina Catrina Boyama sayfası İle Çizim Öğren yeni 2020

29.04.2020
1.956
A+
A-
How to draw Catrina Catrina Boyama sayfası İle Çizim Öğren yeni 2020

Ekran%2BAl%25C4%25B1nt%25C4%25B1s%25C4%25B1 min
How to draw Catrina catrina çizmek için Boyama sayfası İle Çizim Öğren 

How to draw Catrina Catrina Boyama sayfası İle Çizim Öğren Yeni 2020 

Boyama konumuza geçmeden önce La Calavera Catrina afsanesi nedir onu öğrenelim sonrasında da zevkle boyama sayfamıza yönelelim.

La Calavera Catrina Şeker Kafatası mürekkep Meksika tatil Ölüler Günü veya Día de Muertos için çizim geleneği.

33 min

Ölüler Günü Meksika’da kutlanan bir tatil. Aileler, Akrabalar ve arkadaşlar, ölmüş sevdiklerini hatırlamak ve manevi yolculuklarını desteklemeye yardımcı olmak için bir araya gelirler.

Ekim sonunda veya Kasım başında kutlanır. Ölenleri onurlandırmanın bir yolu şeker kafatasları ve diğer hediyeler ve mezarları ziyaret etmektir.

44 min

La Calavera Catrina (Elegent Kafatası), üst sınıf bir kıyafet giymiş bir iskeletin temsilidir ve Ölüler Günü’nün simgesi haline gelmiştir. Hikayesi böyle şimdi bu güzel resimleri nasıl boyayacağınızı öğreneceksiniz.

Aşağıdaki vermiş olduğum linkte boyama nasıl yapılır resimleriyle anlatan bir video vardır, videoyu açmadan önce yanınıza boya kalemlerinizi ve boş resim kağıtlarını alarak bir masaya oturalım ve çizimlerimizi yapmaya başlayalım.

? CATRINA ÇİZİM VİDEOSU İNDİR > ?

Etiketler: How to draw Catrina boya, Catrına çizim sayfası, Boyama sayfası

Arkadaşlarınızla Paylaşın:
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.