Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Twitter Hayalet takipçileri Hesabınızdan nasıl kaldırılır?

23.12.2019
1.253
A+
A-
Twitter Hayalet takipçileri Hesabınızdan nasıl kaldırılır?
13dd97ef 2148 4d8c 9c4c 90a39e70663d
Twitter Hayalet takipçileri Hesabınızdan nasıl kaldırılır?

Twitter Hayalet takipçileri Hesabınızdan nasıl kaldırılır?

Hayalet takipçileri, Twitter hesabınızla etkileşimde bulunmayan etkin olmayan hesaplardır. Bu hesaplar spam gönderenler veya botlar tarafından yapılabilir ve hesabınızla asla etkileşimde bulunmazken sizi Twitter’da takip eder. Hayalet Twitter takipçilerini kaldırmak ve Twitter hesabınızı spam gönderenlerden kurtarmak en iyisidir.
Şimdi soru şu: Hayalet, bot, sahte ve aktif olmayan Twitter takipçileri arasında nasıl ayrım yapabilirsiniz?
Hiçbirinin tweet’lerinize hiçbir şekilde gerçekten katkıda bulunmadığını söyleyebilirim. Onları takip etmenin hiçbir faydası yoktur.
SAHTE VE HAYALET TWİTTER TAKİPÇİLERİNİ KALDIRMAK İÇİN NEDEN UĞRAŞMALISINIZ?
İlk olarak, etkin olmayan veya ölü hesaplar oldukları için, onları takip etmenize zaten gerek yoktur. Onlardan değerli içerik görmüyorsunuz ya da hiç içerik göremezsiniz.
İkincisi, bu hesaplardan daha fazla tweet katılımını önemseyen hevesli bir Twitter kullanıcısıysanız, size yanlış analizler yapmanıza neden olur.
Diyelim ki 6k Twitter takipçiniz var. Bir Twitter denetimi, Twitter takipçilerinizin% 65’inin hayalet takipçisi veya etkin olmayan hesaplar olduğunu gösterir.
Hızlı bir hesaplama size onlardan retweet ve beğeni beklerken yaklaşık 5000 takipçinizin değersiz olduğunu söyleyecektir.
Bu nedenle, Twitter analizinizde benzer yüzdeniz% 2 olduğunda, aslında% 6’dır, çünkü takipçilerinizin yarısından fazlası bot veya spam hesabıdır.
Bu nedenle, hesabınızda çok sayıda sahte ve etkin olmayan takipçiye sahip olmak yerine, gerçek Twitter takipçilerini çoğaltmak daha iyidir. Ve hayalet Twitter takipçilerinizi kaldırın.
HAYALET TWİTTER TAKİPÇİLERİ NASIL KALDIRILIR:
Circleboom gibi araçlar, Twitter’dan etkin olmayan ve sahte hesapları kaldırmanıza kolayca yardımcı olabilir. Aslında, Circleboom’un hayalet Twitter takipçilerini kaldırmanıza yardımcı olacak ücretsiz bir uygulamadır.
Adımlara bakalım:
1-Twitter hesap bilgilerinizi doğrulayarak Circleboom kontrol paneline giriş yapın.
2-Gösterge tablosunun sol panelinde bir menü göreceksiniz. Menüden “takip etmeyi bırak” a tıklayınca bir alt menü göreceksiniz.
22

hayalet Twitter takipçilerini kaldır
3-Hayalet takipçilerini veya etkin olmayan hesapları bulmak için “etkin olmayanlar” ı tıklayın. Sahte veya bot hesaplarını Twitter takipçilerinizden kaldırmak için “sahte / spam” seçeneğini tıklayın. Ayrıca bu işlemle takipçilerinizi kaldırabilirsiniz.
4-Yukarıdaki seçeneklerden birini seçtiğinizde, Circleboom sahte ve hayalet Twitter takipçilerinizi otomatik olarak algılar.
5-Her Twitter hesabının yanında, bu Twitter hesaplarını “takip etmeyi bırak” için bir düğmeniz olur. Bu hesaplar genellikle botlar veya spam gönderenler olduğundan, onları takip etmediğinizde de sizi izlemezler.
Tüm hesapları Circleboom kontrol panelinden kaldırabilirsiniz. Bu, takip ettiğiniz herkesin hayaletler veya botlar değil, gerçek Twitter hesapları olmasını sağlayacaktır.
HAYALET TWİTTER TAKİPÇİLERİNİ KALDIRMAYA HAZIR MISINIZ?
Circleboom, tüm aktif olmayan hesaplardan ve botlardan kurtulmanızı gerçekten kolaylaştırır. Araç büyük bir zaman tasarrufu sağlamaktadır.
Circleboom ayrıca Twitter kuralları dahilinde sınırsız Twitter hesaplarından kurtulmak için aylık 4,5 $ ‘dan başlayan aylık ödeme planları da vardır.
Umarım yukarıdaki makale hesabınızı temizlemenize ve Twitter katılımınızı artırmanıza yardımcı olur.

okuokubil.com

Arkadaşlarınızla Paylaşın:
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.