Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22 °C
Parçalı Bulutlu

Kara Büyü İnsanların Yaşam Kalitesini Ve Aşkını Mahveder

08.12.2019
1.131
A+
A-
Kara Büyü İnsanların Yaşam Kalitesini Ve Aşkını Mahveder

b3bfc422 552a 4413 8cd8 f7222541f7f8
Kara Büyü İnsanların Yaşam Kalitesini Ve Aşkını Mahveder
Kara büyü insanların yaşam kalitesini ve aşkını mahveder.
Dinimiz açısından günah olsa da bu büyüyü yapan kişiler zaten dini açıdan zayıf olan, insanlık nedir bilmeyen zihniyeti kötü berbat insanlardır.
Kara Büyü kurbanı olduğunuzda kendinizi ve sevdiklerinize düşüncelerinizi etkili bir şekilde ifade edemezsiniz. Daha da önemlisi bu durumda insanlar sizi dışlamaya başlar, kelimelerinizi başka bir şekilde ifade edin. İletişim engelleri büyümeye başlar.
 Sevdiğinizle aranızda mesafe yaratmaya başlayan iletişim kurmak için yeterli alana sahip değilsiniz. Hatalı değilsin ama yine de yanlış bir şekilde ele almış olabilirsin. Geçmiş ilişkinizde, eşinize tekrar zarar veren herhangi bir insidans, o kadar umutsuzca büyümeye başlar ki, partneriniz, ilişkinizdeki tüm iyi şeyleri hatırlayamaz.
 Nefret gerçekleşir, düşmanlık gerçekleşir ve Reddedilmiş, depresyonda ve tamamen yalnız olma durumunda yalnız kalırsınız. Sinirli, daha az enerjik, huzursuz ve tedirgin hissediyorsunuz ve tam bir depresyona girdiğinizi ve çaresiz hissettiğinizi anlıyorsunuz. Kendinizi mutsuz buluyorsunuz ve etrafınızdakileri çok mutlu olarak  görüyorsunuz. Eşinizin neden bu kadar garip davrandığına dair hiçbir sebep bulamıyorsunuz. Eşinizde çok farklı bir insan göreceksiniz ve hayatın sizin için hiçbir şey ifade etmediğini hissedeceksiniz.
Kara büyü sadece aşk hayatını mahvetmekle kalmaz aynı zamanda profesyonel yaşamınızı da mahveder. Bu Kara Büyü’nin gücüdür ve zihninizden huzuru almak için her şeyi yapar.
Ne yapabilirsin ve Nasıl kurtulursun?
Daha ruhsal olmaya çalışın, Meditasyona başlayın, daha iyi olmasına rağmen eşinizle iletişim kurmamalısınız, çünkü bu aşamada hiçbir kelime eşinizi etkilemeyecek, sizin aranızdaki mesafeyi artıracaktır. Bu aşamadaki herhangi bir kelimeniz yanlış bir şekilde etkilenecek ve her iki dairenizdeki sıradan insanlarla iletişim kurmaktan kaçınmaya çalışacaktır. Olumsuz insanlardan ve olumsuz şeylerden uzak durun ya da herhangi bir olumsuz faaliyete maruz kalmayın, çünkü bu sihrin gücü sizi yok etmek için her şeyi yapar.
Son olarak ve en azından problemlerinizi başkalarıyla tartışmayın, çünkü herhangi bir kişi problemlerinizi anlamaya çalışmayacak, arkanızda alay bile edecekler. Acı çekenler sadece acıyı bilirler.

okuokubil.com

Arkadaşlarınızla Paylaşın:
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.