Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 14 °C
Yağmurlu

Call of Sniper WW2 Final Battleground v3.1.9 KARDA SON CEPHE Mod Apk İndir

21.12.2019
1.382
A+
A-
Call of Sniper WW2 Final Battleground v3.1.9 KARDA SON CEPHE Mod Apk İndir
4e84f788 218b 4cce b38b de66796b5b7a
Call of Sniper WW2 Final Battleground v3.1.9
KARDA SON CEPHE Mod Apk İndir

Düşman askerlerinin savaş öncesi harekat hattındaki askeri harekâtı ücretsiz oyun fps. Savaş teçhizatını kullanarak ABD çevrimiçi görev ordusunu tamamlayan madalyaları kazan.
Ormanın ortasında bu ücretsiz süper askeri aksiyon oyun ortamında oyuncu her fırsatta zorluklarla karşı karşıya kalacak.
düşmanın gizli kampında hasara yol açmak için 1911’de her askeri görevi bitirmek zorundadır. Ww2 keskin nişancı ekipmanı kullanma: cephane, keskin nişancı tüfeği tabancaları, özel lensler, el bombaları atma ve Nazi üs kulübelerini bulmak için askeri alan haritası, onları yok etmek ve bu tarihi dünya savaşı2 sanal oyunda ordu kahramanı olmak. Soğuk kış mevsiminde ayarlanan bu eşsiz oyun, yüksek kalitede grafik ve detaylı tasarım sunar.
  
ÖZELLİKLERİ;
– Soğuk savaş karla kaplı ortamı ile Hi-res grafikler!
– Şaşırtıcı ve kontrolleri ele almak kolay!
– En iyi ww2 savaş oyunları ve fps ses efektleri!
– Şimdi indirin ve bu beceri tabanlı oyunda oynamaya başlayın!
MOD;
Sınırsız Para Birimi
Para
KURULUM;

Aşağıdaki vermiş olduğum linkten Call of Sniper WW2 3.1.9MOD-t-okuokubil.com dosyamızı indirip kuralım

VİDEO ANLATIMI

İNDİR RAR ŞİFRESİ; www.okuokubil.com


Arkadaşlarınızla Paylaşın:
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.