Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19 °C
Hafif Yağmurlu

AWP Mode 1.3.5 Keskin Nişancı + Mermi Hilesi 3D sniper FPS MOD APK İNDİR

15.12.2019
424
A+
A-
AWP Mode 1.3.5 Keskin Nişancı + Mermi Hilesi 3D sniper FPS MOD APK İNDİR

Ekran%2BAl%25C4%25B1nt%25C4%25B1s%25C4%25B1
AWP Mode 1.3.5 Keskin Nişancı + Mermi Hilesi
3D sniper FPS MOD APK İNDİR
AWP Modu: Elite çevrimiçi 3D keskin nişancı FPS – yemyeşil grafiklere sahip çok oyunculu bir birinci şahıs nişancı ve tarz tarzının klasiği.
 Oyuncu, takımının kazanmasına yardımcı olmak için doğru ve güçlü bir şekilde ateş etmeniz gereken çoklu haritalarda yoğun savaşlara girecektir.
Düşmanları etkisiz hale getirmek için, oyuncu her bir namluyu pompalama olanağına sahip geniş bir Silahlı Silah kullanabilecektir.
 Ayrıca, karakterin kişiselleştirilmesi, diğer üyelerle ve klanlarla iletişim kurmak için oyun sohbetinde de bulunulmaktadır.
KURULUM;
Aşağıdaki linkten AWP Mode Elite online 3D sniper FPS v1.3.5 okuokubil.com MOD APK dosyamızı indirip kuralım ve oyuna giriş yapalım.
VİDEO ANLATIMI

Arkadaşlarınızla Paylaşın:
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.