Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19 °C
Parçalı Bulutlu

Eylül Ayı Boyunca Burçlarınız Ne Diyor?

10.09.2019
1.148
A+
A-
Eylül Ayı Boyunca Burçlarınız Ne Diyor?

32333
Eylül Ayı Boyunca Burçlarınız Ne Diyor?
KOÇ (21 MART – 19 NİSAN)

KO%25C3%2587Rekabet sana ağırlık veriyor. Düşüncelerinle yalnız olmaya hazırsın. Mevcut endişelerinizi yeniden şarj etmek ve çözmek için zaman ayırın. Borçlar veya son harcamalar strese neden olabilir. Meditasyon yapmayı deneyin veya günlük tutmayı deneyin. Sessiz, düşünceli alanlarda cevapları arayın. Eski dostlukları canlandırmak için ideal bir zaman. Bir sosyal grubun parçası olmak için güçlü bir istek hissedebilirsiniz. Daha giden ve etkileyici olun. Eski arkadaşlara ve akrabalara ulaşın. Başkalarının ihtiyaçlarını kendinizin önüne koymaya çalışın. Etrafınızdakilerle daha fazla bağlı ve temas halinde olmanıza yardımcı olacaktır.
BOĞA (20 NİSAN – 20 MAYIS)

BO%25C4%259EARisk almak önemli. Bazı başarılara, belki de ek gelirlere tanık olmak üzeresiniz. Özellikle kardeşlerle olan ilişkilerinde diplomatik ol. Kulüpler veya gruplar size yaratıcı yönünüzü ifade etme şansı sunar. Şimdi yaptığınız bağlantılar gelecekte size yardımcı oluyoruz. Yaşamın dizginlerinin kontrolünüz dışında olduğunu hissedebilirsiniz. Yeteneklerinizi ve duruşunuzu farketmek için başkalarını bekliyorsunuz. Fikirlerinizi paylaşın ve aradığınız başarının peşinden gidin. Eğer A Planı işe yaramazsa, alfabede 25 harf daha olduğunu unutmayın!
İKİZLER (21 MAYIS – 20 HAZİRAN)

%25C4%25B0K%25C4%25B0ZLERBu, sizin için şanlı bir andır, sonunda koyduğunuz tüm zor işler için nihayet ödüllendirilirsiniz. Sıradaki yükseliş yolda olabilir. Heyecanınızı ve mutluluğunuzu evde sevdiklerinizle paylaşın. Bir yükseltme ya da ödül, hayalini kurduğunuz tadilatlara yardımcı olacaktır. Yeni başarılarınızın tadını çıkarın. Yeni temel özgürlük, her seviyede sizi güçlendirir. Ruhani ve entelektüel olarak özgürsün. Bir macera ya da görev, son günlerin monotonluğunu bozuyor. Kızarıklık kararlarından kaçının. Önünüzdeki seçimlere iç gözlem uygularsanız, elinizden gelenin en iyisini yapacaksınız.


YENGEÇ (21 HAZİRAN – 22 TEMMUZ)

YENGE%25C3%2587Keşifleri dört gözle bekleyin – hayali veya fiziksel. Sohbet, kitap, oyun, film ve çevrimiçi dünyaya daldığınızda sekmeleri zamanında tutun. Yeni manevi yönlerde çekilmiş hissedebilirsiniz. Bir mentorun veya öğretmenin neler sunabileceğini dinleyin. Bir baba ya da baba figürü, sevincinizi ve coşkunuzu arttırmada rol oynayabilir. Tekrar gelmeyeceği günü heyecanlandırıyor ve karar vermede kendiliğindenliğe ihtiyaç var. Bir aksilik olabilir ve bir şey onun kaderini başarabilir. Halının altındaki şeyleri fırçalamaktan kaçının ve oldukları gibi yüzleşin.


ASLAN (23 TEMMUZ – 22 AĞUSTOS)

ASLANŞu an kişisel bir başarısızlıkla, belki de ani bir parayla veya aile kriziyle mücadele ediyor olabilirsiniz. Sessizce acı çekme. Arkadaşlara ve akrabalara ulaşın. Geçmişinizden birileri yeniden ortaya çıkabilir. Desteği ile bu zor anı hava ve başarı bulacaksınız. Bugün başkalarıyla duygusal temasa ihtiyacın var. İnsanlara ulaşma yeteneğiniz hem kişisel hem de profesyonel olarak size yardımcı olacaktır. Şimdi gelecek için geniş kapsamlı planlar yapıyorsunuz. Bunları taahhüt ve sıkı çalışma ile destekleyin ve durdurulamaz olacaksınız. Sizin özveri ve iş ahlakı fark edilmiştir. Açıklığınız, bugün başarınızın anahtarıdır.

BAŞAK (23 AĞUSTOS – 22 EYLÜL)

BA%25C5%259EAKÖnemli bir karar dikkatinizi gerektirir. Önemli diğer veya yakın arkadaşlarınızın tavsiyelerini alın. Yaşlı, belki büyükanne ya da büyükanne figürü, gün içinde önemli bir rol oynayacaktır. Taahhüt etmeden önce seçeneklerinizi tamamen tartın. İş ve kariyer konusunda kararlar almaktan kaçının çünkü bugün en iyi havanızda değilsiniz. Çok ihtiyaç duyulan bir mola için bir gün izin verin. Evde Mend çitleri. Size sunulan seçenekleri ve aklınızda yavaşça somut şekil alan yeni fikirleri düşünün. Gelecekteki planlarınız hakkında arkadaşlarınıza ve iyi dilekçilerinize danışın.


TERAZİ (23 EYLÜL – 22 EKİM)

TERAZ%25C4%25B0Düşmanlara ve rekabete kapıldığınızı hissediyorsanız, ara vermeniz akıllıca olabilir. Çok çalışıyorsun. Şimdi istirahat ve iç gözlem için ideal bir an. Şu anda hissedeceğiniz yalnızlık sadece geçicidir. Endişeleri ve sağlıkla ilgili endişeleri şimdi ele alın ve önünüzde daha hafif günler bulun. Dış dünya şu anda sizi büyülüyor ve sevindiriyor. Bir film izlemek, arenayı keşfetmek, bir oyun oynamak veya bir oyuna katılmak için ani bir arzu / davet bekleyebilirsiniz; bu sizin zevkinize bir neden olabilir. Keyfini çıkar ama rasyonelliğin seni bırakmasına izin verme.


AKREP (23 EKİM – 21 KASIM)

AKREPDinlenme, eğlence ve eğlence için ruh halindesiniz. Keyfinize bakın ancak kumar ve riskli kararlardan kaçının. Romantizme de zaman ayırın, çünkü bir ilişki sizden daha fazla zaman ve ilgi gerektirebilir. Evde ve topluluğunuzdaki sorumluluklarınıza bakın ve elde ettiğiniz iyi niyetin tadını çıkarın. Duygusal ve finansal olarak güvende hissediyorsunuz. Geçmişin hatıraları, bazıları acı, bazıları tatlı, aklınızda olacak ve güçlü ve zorlu bir geleceğin temellerini kurmanıza yardımcı olacaktır. Hadigenler, digonlar olsun. Uzun vadeli planlama her zaman yardımcı olur.


YAY  (22 KASIM – 21 ARALIK)

YAYEv şu anda aklında. Bir ebeveyn yardıma ihtiyaç duyabilir veya önerebilir. İç işleri halletmek için zaman ayırın. Cennetin krallığı bir yer değil, bir akıl halidir. Her bölünmüş krallığın düşmesiyle birlikte, birçok fikir arasında bölünen her zihin şaşırtıyor ve kendini mahvediyor. Akıllıca bugün randevu için zamanında olmaya hazır olun. Ziyaret etmek ve başkalarıyla iletişim kurmak günün en önemli olayı olacaktır. Bugün sanatsal alanlarda çalışanlar için bir başarı olacak. Beklenmeyeni bekle. Bağlantılarınızı sosyalleştirmek ve yenilemek için iyi bir zaman.


OĞLAK (22 ARALIK – 19 OCAK)
O%25C4%259ELAK

Finansmanı beklediğiniz ve evde ilgilenmesi gereken karmaşık meseleleriniz olduğundan, bu bir kısıtlama veya komplikasyon süresi gibi gelebilir. Sabit kalın. İyi şans, mümkün olduğu kadar seyahat etmenizi bekler. Mevcut olanlarla, sevdiklerinizle mümkün olduğunca sık iletişim kurun. Söyleyeceğin her şeyi senden duydukları için mutlu olacaklar. Bugün bütün kararları dikkatlice alın. Rasyonel kalın ve yanlış yönlendirilmeyeceksiniz. Kaynaklarınızla makul olun ve sahip olduklarınızdan en iyi şekilde yararlanın. Bilge yatırımlar karşılığını verir. Şimdi başarılı olmak istiyorsanız, kucak arkadaşınıza azim verin, bilge avukatınızı tecrübe edin, ağabeylerinize dikkat edin ve koruyucu dehalarınızı umalım.

KOVA (20 OCAK – 18 ŞUBAT)

BALIKSeyahat sırasındaki komplikasyonlar planlarınızın ters gitmesine neden olabilir. Durumu en iyi şekilde değerlendirin ve arkadaşlarınızla ve ailenizle yemeklerin, gösterilerin veya konserlerin tadını çıkarın. Size yakın birinin sağlık sorunları aklınızda olabilir. Endişelerinizi dile getirin ve sunulan fikirleri dinleyin. Bugün, yeni çabalara başlamak için ayın en iyi günlerinden biridir. İçsel benliğiniz, dış dünyayla hiçbir zaman bugün olduğu gibi hissetmedi. Görünüşünüz, tavrınız ve etrafınızdaki bazı makul değişiklikler fayda sağlayacak. Abartmamaya dikkat edin ama tadını çıkarın! Normdan ayrılma olabilir. Planlar beklenmedik şekilde yön değiştirebilir. Bir parçanız değişim için can atıyor ve bu, şimdi sıra dışı durumları daha fazla çekmenizin sebebi olabilir. Her zaman bir kurtarma planının / yedeklemeye hazır olmasına yardımcı olur.

BALIK (19 ŞUBAT – 20 MART)

KOVABugün herhangi bir anlaşmanın veya satışın güçlü ve zayıf yönlerini değerlendirmek için zaman ayırın. Toplantılar yeni başlangıçlara veya sözleşmelere yol açabilir. Aile artan bir mutluluk ve kendine değer duygusu getirir. Bugün diğer önemli için zaman ayırın. Şu anda gerçek benliğinizle iletişim kurmaya çalışıyorsunuz. Bu, kendinize daha büyük yaşam soruları sormak için ideal bir gün.

okuokubil.com

Arkadaşlarınızla Paylaşın:
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.