Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22 °C
Parçalı Bulutlu

Yükselen Burcunuzu Ve Kişiliğinizi Merak Ediyor Musunuz?( BURÇLAR )

25.08.2019
1.383
A+
A-
Yükselen Burcunuzu Ve Kişiliğinizi Merak Ediyor Musunuz?( BURÇLAR )


KO%25C3%2587Koç;

Keskin enerji ve iddialılık Koç yükselen kişilerin bir parçasıdır. Kuşkusuz ve coşkuyla dolu problemlerle uğraşırlar – ve amaçlarına ayrılmadan ulaşmak istiyorlar. Kararsızlık ve çözülme nadir görülen niteliklerdir. 
Yeni ve keşfedilmemiş koşullar, özel bir heyecan uyandırıyor. Onların içinde öncü ve maceraperestliğin ruhu var. Kendiliğindenliğe karşı şüphe duymadan keşifcilerdir. Coşkularından ilham alıyorlar. Rekabet ve rekabet edebilirliklerini göz ardı etmek durumunda, ortak gelişim için iyi motive ediciler ve takım oyuncuları olabilirler.     
Sosyal sorunları için düzenlemeyi severler. Çevresel görevlerle birlikte gerçekleştirir ve hareket ederler. Onlar iletişim kuran ve yeni enerji sağlayan karakterlerdir. Diğer insanlara karşı, açık ve iyi yapılandırılmışlardır ve açık fikirlidirler. Tavsiye isteyenler hayal kırıklığına uğramayacaklar.
Giden kişiliğinin olumsuz ifadeleri tutarsızlık ve egoizmdir – bu şartlar altında da rahatsız edici olabilirler.
Amaçlarını tehlikeye atmış olan başarılarını fark etmeleri gerekiyorsa, aşırı enerjileri aslında kontrolden çıkıyor olabilir, bu da onlara güvensizlik ve saldırganlık kazandırabilir.
BO%25C4%259EABoğa;

Yükselen Boğa burcu olan kişiler, ayaklarının üzerinde dururlar. Hayalperest değiller, gerçekçi değiller. Fikirleri sabırla yerine getirilir ve gerçeğe uygulanır. Sadece bazı kaçak düşünceler sonunda gerçekleşmeli. Fikirlerin uygulanması, kalitenin nicelikten daha önemli olduğu kalıcı bir değeri temsil eder.
Değişiklikler istemiyor, ancak gelenek, alışkanlıklar ve özel bir statü var. Yükselen Koç’un aksine, Boğa maceralara meraklı değildir – belki de bu tür değişiklikler şüpheli bir şekilde temsil edilir ve memnuniyetle karşılanamazlar. İstikrar, güvenlik ve güvenlik hissi ararlar. Bu özellikler, Yükselen Boğa Boğazı ile karşı karşıya kalan başka kişilerce bulunur. Sosyaldirler ve sosyalleşmeyi severler – isteklerini iletmek ve odaklamak için değerli yetenekleriyle verilir.
Duygusal, beden bilinci ve takdiriyle – Boğa güçlerini diğer kişilerden ilham alarak – bedensel ve zihinsel güçleriyle alır.
Yükselen Boğa ihtiyatlı olma eğilimindedir – gelecekle ilgili endişeleri vardır. Genel olarak kayıp korkusuna bağlı olarak sürekli olarak kederler. Bu arada, değişiklikleri ve deneyimleri nasıl idare edeceğini bilmeyi öğrenmek zorundalar – onları olumlu olarak kabul etmek. Baskı ve stres hayatlarını ya da hareket tarzlarını belirlediğinde, inatçı ve inatçı olabilirler.
%25C4%25B0K%25C4%25B0ZLERİkizler;

Yükselen İkizler, dünyayı, çevreye karşı keskin bir biliş ve merakla ve önyargısız bir şekilde keşfeder.
Yükselen İkizler, arkadaşlarına derin bir ilgi duyuyor. İletişimseldirler ve toplumsal düzeyde belirgin konuşmacılar olarak ayrıcalıklıdırlar. Sizi, yaşamlarına ve deneyimlerine katılmaya davet ediyorlar.
Onları çevreleyen her şeye duydukları yoğun ilgiden kaynaklanan Ascendant Gemini bir şekilde yüzeysel görünüyor – derin bir görünüm için, daha yakından bakmak zorundalar ve bazen zaman eksik. Yeni bir şeyler tanımak ve deneyimler kazanmakla meşguller. Taahüt edilmeden kalmayı severler.
YENGE%25C3%2587Yengeç;

Yükselen Yengeç burçlu kişiler karakteristik olarak hassastır. Çevrelerini derin bir duygusal derinlik ile algılar ve yaşarlar. Buna ek olarak, doğaya ve çevreye bağlı hissederler.
Başkalarıyla etkileşime doğru, Yengeçliler, diğer canlılarla empati kurma yeteneklidirler. Bunları kişisel olarak etkileyebilecek her şey – bu tür bir kişisel deneyim ve hayal gücü tarafından harekete geçtiler, böylece ileriye dönük çok önemli bir adım atan yaratıcı bir sürece başlayacaklar.
Diğer kaderlerden ve yüzleşmelerden farklı olmamakla birlikte, yükselen Yengeç çevresel etkiler ve saldırılar konusunda streslidirler. Bu gibi durumlarda, geri çekilme ve incinme ile tepki verirler. Bu tür deneyimlerden sonra, şüphe etme eğilimindedirler, kendiliğinden şüphe duymaya başlarlar ve kendilerini kandırmaya başlar.
Kitlesel baskı altında hissediyorlarsa, kritik durumlar sıklıkla hızlı bir şekilde elden kalkar ve bunu büyük duygusal baskılar ve uyarılmaya karşı tepkiler izler. Bu nedenle Yükselen Yengeç kaprisli gibi görünüyor – ya da belki daha iyi dedi, tahmin edilemez ya da karamsar tepki gösteriyorlar. Güvensiz durumları, kendilerini sıkıntıdan rahatsız hissetmelerine veya gelecekle ilgili korku duymalarına neden olabilir. Geçmişe geriye bakma eğilimindedirler. Duygusal, nostaljik duyguları yansıtarak yönlendirilir.
ASLANAslan;

Yükselen Aslan bu dünyada bir miktar zafer elde etmek istiyor. Yaşamı boyunca önemli bir şey yaratmak istiyorlar. Keyifli bir şekilde kullanıyorlar ve planlarını enerjik olarak yürütüyorlar. Pozitif enerji ile beslenirler ve hayatın yönlerini liderlik etmek istedikleri bir oyun olarak görürler.
Hayattan zevk alırlar ve duygularını yerine getirirler. Yükselen Aslan, kendinden şüphe duymaz, acı çekmez ve bencil değildir. Önde gelmek ister ve sahnede olmak isterler. Açık fikirli değillerdir, eleştiriye veya iyi tavsiyeye karşı açık değildirler.
Coşku ve doyurucu neşe ile birlikte hayata karşı olumlu bir tavırla yükselen Aslan – bu özellikler onları iyi bir akıl hocası yapar ve planları ve fikirleri için birinin kalbini kazanır. Vizyonları ve birbirlerine arabuluculuk yapma ve motive etme yetenekleri vardır. Bu arada, kendine güvenen ve diktatörce görünmektedir
Yükselen Aslan açık fikirli ve yeni yollar almaya hazır. Geleneksel olmayan düşünme onların bir parçasıdır – bazen uygun davranış biçimini seçerler.
BA%25C5%259EAKBaşak;

Yükselen Başak burcu olan kişiler gözlem için bir yeteneğe sahiptir. Çevresinde bir bozulma olup olmadığını kesin olarak algılıyorlar – bir şey parçalara ayrılıyor veya dengesizlikten kayıyor – bu talihsiz durumları çatışma ve huzursuzluk kaynaklarını düzeltmek için kritik öneme sahip olduğu gerçeğine dayanarak geliştirmek istiyorlar.
Buna ek olarak, Virgos çatışmalar ve güçlü bir pragmatizm, ilgi ve esneklik becerisine sahip herhangi bir problemle karşı karşıyadır. Karmaşık ve karmaşık durumlarda ödün vermemeye ve çözüm bulmaya kolay yol açarlar. Bir çarpışma rotasına gitmekten kaçınırlar, ancak olağanüstü diplomatik beceri ile çalışırlar. Uzlaşmaları kabul etme ve benimseme imkânları var. Saygılı bir ilişki sürdürmek onların özel bir parçasıdır.
Yükselen Başak kaostan kaçınmaya çalışır. Onlar düzenli bir bireydir. Özel güçleri, iyi hisleri, iyi organizasyonları ve kontrolü kaybetmeden eşsiz gerçeklik duygusudur ve tatmin edici tavizler bulmak için çok çaba sarf eder. Analitik ve yapılandırılmış düşünceyle seviye odaklı çözümler hakkında çok düşünüyorlar. Mesleki eğilim hakkında, bu özel nitelikleri kullanarak mesleki tatmin bulmaya çalışılırlar.
TERAZ%25C4%25B0Terazi;

Yükselen Terazi çoğu zaman dostça ve doğal cazibe ile karşımıza çıkarlar. Onlar keşif ve alışverişi severler. Çevresel konular, arayış ve iletişim, düzenleme ve temaslara yol açar. Yalnız kalmaktan hoşlanmıyorlar ve terk edilmek için acı çekiyorlar.
Birbirine uyumlu bir arada yaşarlar, Terazi atalarının bir parçasıdır. Bunun için çatışmalara müdahale eder ve yolsuzluktan kaçmaya çalışırlar. Fakat eğer başları belaya girerse, yüzleşmekten kaçınma eğilimindedirler. Her şeyden daha büyük, hepsinin uyum ve uyum içinde kalması için nihai inançtır – bazı alanlarda birisini korkutmak korkusundan kaynaklanan acil ihtiyaçların ertelenmesi anlamına gelir.
Terazi burcuları karar vermekten hoşlanmazlar. Karar vermek uzun süren bir süreçtir – tüm artıları ve eksileri tartmaları gerekir ve açık bir bakış açısından kaçınılması gerekir. Yükselen Terazi çalışanları, konumlarını üstlenmeyi ve ihtiyaçlarını kabul etmeyi – çıkarlarını ihmal etmeden yaparlar.
Yaşamları boyunca daha enerjik ve aktif olurlar.
Mesleği ve kariyeri ile ilgili olarak sanatsal alanda bulunurlar. Estetik ve ahenk tonunu veren yerlerde, moda, tasarım, edebiyat ve güzel sanatlar dünyasının bir parçası. Aşk meselelerinde, dürüstlük, samimiyet ve dürüstlük ile dikkat çekerek yeni temaslar kurmak ve asıl mesele: uyum çalışmaları kolaydır.
AKREPAkrep;

Yükselen Akrep kişiler büyük bir tutku geliştirir. Yeni hobiler, yeni bir aşk ya da yeni kişisel yaşam hedefleri olup olmadığına bakılmaksızın. İlgi ve coşku bir kez uyandırıldığında, hiçbir şey onları durduramaz ve fikirlerinin ve hayallerinin gerçekleşmesini önleyemezdi. Bu nedenle Yükselen Akrep önemli bir ısrar gösterir.
Başlangıçtaki kavramlarına tutunurlar ve fikrini başkalarının tavsiyeleri veya yardımcı anlaşmalar yoluyla değiştirmek istemezler. Bunu dinlemiyorlar veya böyle bir tavsiyeye uymuyorlar. Neredeyse bu, nihayetinde sonuç almak için zorlayıcı ve takıntılı olduğu izlenimini verebilir. Daha iyi koşullar elde etmede başarılı olmak için kendi gereksinimlerini ertelemek. Yükselen Akrep idealist ve bilgiçlikçidir. Dolayısıyla, nesnelerini ve fikirlerini yaşamda gerçekleştirmek kolay olmayacaktır.
Yüksek talepler zorla, başarısızlığa yer yoktur – gerçekleştiğinde tatmin edici bir çözüm kabul edilmez. Afetlerinden bir çıkış yolu yoksa suçlamaları ve suçlamaları ifade ediyorlar. Ünlü şöhret, kendinden kuşku duyma derinliklerine değişiyor. Her yenilgi utancı ortaya çıkarır.
Mesleği ve kariyeri hakkında, denemeye istekli ve olayların dibine inmeyi severler. Onlar, ruhu ve sınırları keşfederek macera aramaya inanmaktan ziyade, konuya daha derinden girme eğilimindedirler. Sevgi ve ilişkiden bahseden, sürekli bir süreçte daha güvenilir ve güven duyulur.
YAYYay;

Uzak ülkeler, farklı kültürler ve yeni deneyimler: büyük dünya, Yükselen Yay’ı etkiliyor. Aklını açmaya, ufkunu genişletmeye ve meraklı olduklarını iddia etmeye hevesliler.
Sürekli yaşamın amacını ve dünyayı bir arada tutan şeyi arıyorlar. Gerçek orada olmalı – hala bazı cevaplar bulmayı umuyorlar. Yükselen Yay, beraberlik duygusu için iyi bir sosyal dayanışma ve sezgi duygusuna sahiptir. Birbirleri arasındaki farkı özlüyorlar. Yükselen Yay, farklı fikirleri temsil etmeye ikna olmuş durumda ve başkalarının da paylaşması gerektiğine inancı var. Onlar çeşitli görüşlerin arkadaşı değiller. Ödüllendirici bir süreçle çevrelerini etkilemek ve ikna etmek için kapsamlı bir şekilde iyileştirme üzerinde çalışıyorlar.
Burada Yükselen Yay, çoğu zaman transgresif davranışların kabul edilemez olduğunu bilmeye başlamıştır. Ancak meslek yaşamlarında bu onlar için faydalıdır. Genel bakışı günlük yaşamda tutarlar ve personellerini devretme kalitesine sahiptirler. 
Özgür ruhlu Yay, taahhütlere karşı isteksiz bir tavır sergiler – her şeyden önce ayrıcalıklı bir ilişki kurma ve buna hükmetme düşkünlüğü içindedirler.
O%25C4%259ELAKOğlak;

Yükselen Oğlak burcu olan kişiler, dürüstlüğü ve sorumluluğu temsil eder. Oğlaklar bireysellik serin, rasyonel, nesnel, analitik ve hırslıdır. Duygusal düzeyleri düşüktür ve iç taraflarını göstermeye ilgileri yoktur. Ancak toplumdaki rolleri için, tesisleri için uygun bir fırsat sağladığına dair iyi kartları vardır.
Hukuk ve düzen, sosyal yaşamın gelişimi ve kavramlarıyla ilgili esastır. Normal olmak bir itiraftır, ve yapıları ve kesin bir bağlılığı takip ederler. Onlar için barış içinde birlikte yaşamanın temelidir. Sırf tesadüf ve spontanlık onların bir parçası değil. Her şey planlanmalı ve programlarını askıya alan hiçbir şey yoktur. İhmal edip kabul etmeyi reddetmek istedikleri kendileri veya başkaları için kendi ihtiyaçlarını ve odalarını erteler. Doldurulması gereken küçük ve dar bir çerçeve vardır ve fikirlerin mutlaka temsil edilmesi ve gerçekleştirilmemesi gerekir.
Mesleki yaşamda, Yükselen Oğlak çoğunlukla başarılıdır. İddialı ve kibar davranışları, yönetim işlevleri için onları benimser. Sağduyulu ve iddialı stratejileri yönetim fonksiyonları ile başarı sağlar ve ekibi hırslı kılar.
KOVAKova;

İdealist Kova parlak bir zihin ve yaratıcı bir ruh ile karakterizedir. Çevrelerini oluşturmak ve geliştirmek için birçok fikir geliştirirler. Olanlara aktif olarak eşlik ederler ve durgunluğa karşı koymayı umarlar – fakat çoğu zaman planları başarısız olabilir çünkü sorumluluk almaktan hoşlanmazlar.
Yükselen Kova kimliğe ve kendini geliştirmeye bağlar. Diğerlerinden sadece bir tanesi olmaktan hoşlanmazlar ve katı bir sisteme ve yapıya inanmazlar. Kuşkusuz, belirli kuralların düzenli olarak yenilenmesi gerektiği fikrine sahiptirler. Rütbe sistemleri öncelik olarak alınmaz. Kendilerini alt yönetmekten hoşlanmıyorlar ve başkalarından beklemiyorlardı. Algı ve sezgilerinden dolayı kendi kavramlarını oluştururlar. Bazen uzak bir bakış açısıyla bakarlar ve yeni bağımsızlık ve değişim kavramları oluştururlar.
Diğerleriyle dostane bir şekilde ilişki kurarlar – dostça ve açık görüşlü görünürler – bazı durumlarda taahütsüz olmayı tercih ederler. Kova bağımsızlığını ve bireysellikini kaybetme korkusuyla. Kolayca kısıtlanmış ve kutulanmış hissediyorlar. Bu arada, birbirlerinden çekileceklerini hissettiklerinde.
İlişkilerinde, uzun vadeli bir taahhütte bulunmaları oldukça zor. Ancak onlara yeterli kişisel alan verilirse, sadık ve sevimli ortaklar olarak gelişeceklerdir.
BALIKBalık;

Yükselen Balık’a sahip kişiler, canlı varlıklardır. Adamlarının zihinsel durumu için iyi bir sezgileri var. Merhametliler ve çevrelerinde bulunacak her şeye bağlı olduklarını hissediyorlar.
Umutlarını ve beklentilerini dikkate alarak yanlarında bulunan kişilere yardım etmeyi ve dikkatle dinlemeyi severler. Kendilerini çevresel etkilere ayırmada iyi değiller. Günlük yaşam onlar için idare etmek kolay değil: mücadele etmek ve bitirmek onların parçası değil. Zorluklar yaşamlarını etkiliyorsa, günlük mücadele aşamasından çekilir ve yüzlerini ideal ve gerçek bir dünyada fikirlerine çevirir.
Maddi dünya ve genel dünya görüşü hakkındaki gerçeği bulmak için arayışları açıklamaya bayılırlar: dini ve felsefi bakış açıları. Ortak perdenin arkasında daha fazlasını istiyorlar.
Doğal gerçeklerle bağlantı kurmak için yakınlık hissi duyuyorlar ve bir ilişki içindeki yakınlığı anlamak istiyorlar. Birbirlerine yakın olma hayallerini adanmışlıkla yerine getirmeye çalışırlar. Hassasiyet ve büyük bir kalp, yükselen Balık karakteristiği olsa bile, diğerlerinden farklılaşmayı öğrenmek zorundadırlar. Ve kendileri daha kararlı olmaları ve diğer yakın duran insanlara yanaşmamaya çalışmaları gerekir.

okuokubil.com

Arkadaşlarınızla Paylaşın:
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 1 YORUM
  1. Unknown dedi ki:

    Güzel açıklamalı olmuş