Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 15 °C
Az Bulutlu

Yapılan sihir ( Büyü ) Nasıl Bozulur?

05.08.2019
1.169
A+
A-
Yapılan sihir ( Büyü ) Nasıl Bozulur?

B%25C3%25BCy%25C3%25BCc%25C3%25BC
Yapılan sihir ( Büyü ) Nasıl Bozulur? 

Büyü ve sihirle uğraşmak, yapmak yapana ortak olmak bu sayede huzur bozucu hale getirerek insanların yaşantısını kısıtlamak günah olduğu kadar bir insanlık ayıbıdır. Sizlere aşağıda vereceğim basit bir önlem ile kendinizi rahatlata bilirsiniz. denemenin bir zararı yoktur. İster uygulayın ister uygulamayın bu sadece bir tavsiyedir.

Gerekli Malzemeler
*Beyaz mum
*Bir kağıt parçası
*Pen veya kurşun kalem
*Temiz bir alan
Size büyüyü yapan Kişinin Tam adını bir kağıda yazın adını yazarken bu kişi hakkındaki tüm düşüncelerinizi sesli olarak söyleyin.  İşiniz bittiğinde açık bir alana gidin ve dışarıda kağıt parçasını ve beyaz mumu yakın. Kağıt yanarken bir daha asla bu kişiyle bağlantı kurmayacağınızı düşünün bu kişinin size Yaptığı tüm kötü şeyleri düşünün size zorla kullandıkları büyünün olumsuz yan etkilerini düşünerek yandığını hissedin.  Kağıdı eliniz yanana kadar yani dayanamayacağınız kadar tutun artık tutamayacağınız hale geldiğinde yerde yanmasını sağlayın. Bunu yapmak büyüyü ve bunu yapan kişi ile olan ilişkilerini bitirecektir. Her şey bittiğinde kendini daha iyi hissetmeye odaklan ve sana yapılan o lanetli büyüden kurtul.

okuokubil.com

Arkadaşlarınızla Paylaşın:
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 1 YORUM
  1. Unknown dedi ki:

    Kesin uygulayacağım tesekkür