Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20 °C
Az Bulutlu

Mum Büyüsü Nasıl Yapılır? Mumların Renklere Göre Anlamı Nedir?

01.08.2019
1.171
A+
A-
Mum Büyüsü Nasıl Yapılır?  Mumların Renklere Göre Anlamı Nedir?

renkli%2Bmum
Mum Büyüsü Nasıl Yapılır?  Mumların Renklere Göre Anlamı Nedir? 
Mum büyüsü, hecelemenin en basit biçimlerinden biridir ve bu nedenle çok fazla süslü ritüel ya da tören aracı gerektirmez. Başka bir deyişle, mum olan herkes büyü yapabilir. Doğum günü pastanızdaki mumları söndürmeden önce bir dilek tuttuğunuzda tekrar düşünün . Aynı fikir mum büyüsü için de geçerlidir, sadece isteğinizin gerçekleşmesini ummak yerine, niyetinizi beyan ediyorsunuz.
Eğer düşünürseniz, doğum günü mumu ritüeli üç temel sihirli prensibe dayanmaktadır:
Bir hedefe karar verin.
Son sonucu görselleştirin.
Bu sonucu tezahür ettirmek için niyetini veya isteğine odaklan.
Bir Mum Seçimi
Çoğu sihirli sistem pratisyeni size mumunuzun boyutunun gerçekten önemli olmadığını söyleyecektir. Aslında, gerçekten büyük mumlar verimsiz olabilir. Örneğin, yanması üç gün süren bir mum, tamamen yanan muma bağlı bir büyü yapan birinin dikkatini dağıtabilir .
Genellikle, kısa bir konik mum veya bir adak mumu en iyi sonucu verir. Bazı durumlarda, bir büyü, belirli bir kişiyi, sempatik bir sihir biçimini temsil etmek için yedi günlük bir mum veya bir şekil mum gibi belirli bir mum tipini gerektirebilir. En popüler mumlardan biri, ister inan ister inanma, marketin bir bölümünde kutu içinde satılan küçük mumlar. Dört santim uzunluğunda, beyaz, kokusuz ve ince, bu nedenle, büyü işi için tam istenilenlerden.
Büyü çalışması için her zaman yepyeni bir mum kullanmalı ve bir gün önce yemek masasında veya banyoda yakmış mumları kullanmamalısınız. Bazı büyülü geleneklere göre, bir mum yanmaya başladığında etrafındaki maddelerden gelen titreşimleri alır. Kullanılmış bir mum zaten titreşimlerle lekelenirse, bazı insanlar olumsuz ya da etkisiz büyülü sonuçlara yol açacağına inanır.
Mum Renkleri
Renklere gelince, farklı büyülü amaçlar için eldeki çeşitliliğin olmasını isteyebilirsiniz. Tipik olarak, mum büyüsü için renk yazışmaları aşağıdaki gibidir:
Kırmızı : Cesaret ve sağlık, cinsel aşk ve şehvet
Pembe : Arkadaşlık ve tatlı aşk
Turuncu : Cazibe ve teşvik
Altın : Mali kazanç, iş girişimleri ve güneş bağlantıları
Sarı : İkna ve koruma
Yeşil : Finansal kazanç, bolluk ve doğurganlık
Açık Mavi : Sağlık, sabır ve anlayış
Koyu Mavi : Depresyon ve güvenlik açığı
Mor : Hırs ve güç
Kahverengi : Dünya ile ilgili veya hayvanlarla ilgili çalışmalar
Siyah : Olumsuzluk ve yasaklanma
Beyaz : Saflık ve gerçek *
Gümüş : Yansıma, sezgi ve  ay bağlantıları
Mumunuzu Ritüel’de Kullanma
Bir mum seçtikten sonra, yakmadan önce yağlayın veya süsleyin. Bu, sizinle mum arasında bir psişik bağ kuracağınız bir yöntemdir. Başka bir deyişle, mumu kendi enerjiniz ve kişisel titreşimlerinizle yüklüyor ve yakmadan önce niyetinizi mumu yansıtıyorsunuz.
Mum%2BB%25C3%25BCy%25C3%25BCs%25C3%25BC

Bir mumu hazırlamak için doğal bir yağa ihtiyacınız vardır; Birçok uygulayıcı üzüm kokusunu kullanmaktan hoşlanır çünkü kokusu yoktur. Diğer bir seçenek de, metafizik tedarik mağazalarından birinden özel mum büyü yağları kullanmak. Mumun üstünden başlayın ve yağı ortaya doğru ovalayarak sürün. Daha sonra, mum tabanından başlayın ve yağı, ortasına doğru ovalayarak sürün, ilk yağ kapağının kaldığı yerden bitirin. Bazı geleneklerde, anonslama tam tersi şekilde yapılır; Ortadan başlayın ve iki uca doğru ilerleyin.
Sıra geldi otları kullanmaya yani etrafında, toz otlar içinde yağlanmış mumu yuvarlayın. Ancak, bir mumun sadece bir araç olduğunu hatırlamak önemlidir. Doğası gereği sihirli değil, niyetini harekete geçirmek için ateş elementini kullanarak sihir yaratmanın bir yolu. Büyülü niyetle kullanılan diğer aletler gibi, mumlar da büyüye dahil edilmeden önce ruhsal olarak temizlenmelidir.
En temel mum sihir şekli, mumunuzun amacına uygun renkli bir kağıt parçası kullanın. Amacınızın ne olduğuna karar verin ve onu bir kağıda yazın.
Niyetinizi şöyle yazacaksınız: “Maddi olarak müreffeh olacağım.” Bazı geleneklerde, hedefinizi Yasak veya Enochian gibi büyülü bir alfabe ile not alırsınız. Bu para odaklı bir çalışma olduğu için, altın veya yeşil bir kağıt parçası ve aynı renkte bir mum seçelim. Hedefinizi yazarken, bu hedefe ulaşmak için kendinizi görselleştirin.
Hedefinizi belirttikten sonra, kağıdı her zaman niyetinize odaklanarak katlayın. Bazı insanlar bunu yaparken küçük bir teşvik elde etmek ister ve  hoşlanır.
Katlanmış kağıdın bir köşesini mumun alevi içine yerleştirin ve alev almasına izin verin. Kağıdı mümkün olduğu kadar uzun süre tutun (parmaklarınızı yakmadan) ve sonra geri kalanını kendi başına yanması için yangına dayanıklı bir kaseye veya kazana yerleştirin. Mumun tamamen yanmasını bekleyin. Mum eridiğinde, başka bir çalışma için tekrar kullanmak üzere saklamak yerine onu atın. Genellikle, bir mum mumu dışında bir mumdan geriye fazla bir şey kalmaz ve onu açık havada gömebilir ya da dilediğiniz şekilde elden çıkarabilirsiniz .

okuokubil.com

Arkadaşlarınızla Paylaşın:
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.