Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22 °C
Az Bulutlu

İçinizdeki Medyumu Çıkartın (Psişik yetenek)

21.08.2019
1.134
A+
A-
İçinizdeki Medyumu Çıkartın (Psişik yetenek)

medyumm
İçinizdeki Medyumu Çıkartın (Psişik yetenek)
Çoğunlukla, çocukluk döneminde psişik yetenekler ortaya çıkar ve onu bilmeden geliştiririz. Bu yetenekler ya yakın bireylerden (doğrudan ya da dolaylı olarak bizi eğitenlerden) geçer ya da çevresel koşullara karşılık olarak geliştirilir. Çocuklar olarak, daha fazlasını fark eder, daha fazlasını görür, daha fazla duyar ve daha fazla hissederiz – bunlar dünyayı güvenli bir şekilde dolaşmamızı sağlayan temel hayatta kalma içgüdüleridir. Ancak olgunlaştıkça, o kadar hassas olmayı bırakmamız gerektiği, hayaletlerin gerçek olmadığı ve bu acının her zaman fiziksel olduğu söylenir. Bu koşullanma yoluyla, duyguların ve sezginin bilime ve akla yatkın olduğuna inanmaya başlarız ve  fiziksel alemi gerçekliğin tümüyle kabul ediyor oluruz..
Psişik yetenekleriniz asla tamamen kaybolmaz. Her ne kadar bu uykuda olan yeteneklerinizi yeniden düzenlemek için biraz çalışma yapmanız gerekebilir, ve burada beden dışı yeteneklerinizi geliştirmek için bazı kolay ipuçları ve püf noktaları.veriyor olacağım
Sezgini Hisset ve Geliştir;

senelerdir görmediğiniz eski bir çocukluk arkadaşı ile tanıştığınızı tüm ruhunuzla hayal edin. Anılara yansıtacağınız için çok heyecanlısınız ve benzersiz kişilerarası dinamiğinizi açıkça hatırlayabilirsiniz. Ancak, oyun oynamanızdan bu yana çok şey değişti ve eski dostunuz hala aynı kişi olmasına rağmen, birçok yönden, siz şimdi yabancısınız. Yeni bir arkadaşlık kurmak için, birbirinizi yeniden tanımanız gerekir.
Psişik yeteneklerinizden faydalanmak için sezginize bu eski çocukluk arkadaşı gibi davranın. Tabii ki, sezginize aşinasınız – bu her zaman ruhunuzun bir parçası olmuştur. Ancak, geçmişte yaptığınızdan daha farklı bir şekilde birlikte çalışma şekliniz olabilir.
Günlük bir uygulama geliştirerek sezginizle bir ilişki kurun. Basit bir alıştırma, duygularınıza renk vermeyi içerir. komşunuzla sinir bozucu bir sohbet veya aşkınızla flört eden bir metin değişimi gibi çok basit bir deneyim düşünerek başlayın. Daha sonra, bu duygularla ilişkilendirilecek renkleri seçin (bu örnekte sırasıyla yeşil ve sarı rengi seçelim). Zamanla, bu renk bu duygu ile eşanlamlı olacak ve sezginiz bu sözsüz dilden iletişim kurabilecektir. Renk enerjiyle birleştiğinde, sezginiz sizin acil realitelerinin dışındaki olayları işaret edebilecektir. Eğer arkadaşınız size yeni iş arkadaşı hakkında bilgi vermeye başladığında sarı görürseniz, romantik bir bağlantı olduğunu hemen anlayacaksınız.
Odanızı Tarayın;
Psişik yeteneklerinizi geliştirmenin bir başka harika yolu da “çevresel taramalar” yapmaktır. Bunu yapmak için kendinizi bir odanın ortasına oturun. Manzaraları, sesleri ve kokuları dikkate alarak dalın etrafınızda hareket edin (fiziksel olarak veya sadece gözlerinizle). En çok hangi alanlar davet kar? En az? Köşeleri, pencereleri ve mobilyaları keşfedin. Bu enerjiler size nasıl hissettiriyor?
Bu alıştırmanın ilk başta biraz garip gelebileceğini biliyorum, ama, hiç kimse psişik keşiflerinizi farketmeyecek. Bu çevresel taramaları farklı alanlarda uygulayın – parklar,bahçeler, ofisler ve hatta metro araçları. Çevrenizle ilgili ne kadar farkedilirseniz, enerjideki ince değişimleri yakalamanız o kadar kolay olacaktır. Sonunda, bu beceriyi gelecekteki olayların yanı sıra geçmişteki hatıralara da çıkarabilirsiniz. Bu, vücut dışı deneyimleri isteyerek gösterme yeteneği olan astral projeksiyonun ilk adımıdır . Elbette, astral projeksiyon yıllar süren pratik gerektirir, ancak çevresel taramalar psişik pratiklerinizi derinleştirmeye yardımcı olacaktır.
Hayal Gör;
Kulağa hoş gelebilir ama psişik becerilerinize erişmenin en iyi yollarından biri bilinçaltından geçer. Günlük yaşamımızda, ne kadar uyaran içtiğimizi sınırlandırmak için sürekli sınırlar yaratıyoruz – ve iyi bir sebeple. Sağlıklı ve işlevsel bir yaşam sürmek için karşılaştığımız her şeyi içimize çekemeyiz. Buna göre, bu deneyimler çoğu kez ruhumuzda depolanır. Bunları denemeniz boş değil aksine kendinizi geliştirmeniz için yazılmıştır.

okuokubil.com

Arkadaşlarınızla Paylaşın:
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.