Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 24 °C
Hafif Yağmurlu

Evimizi Nazar ve Büyülerden Nasıl Koruruz?

25.08.2019
1.134
A+
A-
Evimizi Nazar ve Büyülerden Nasıl Koruruz?

Evimizi%2BNazardan%2BKoruyal%25C4%25B1m
Evimizi Nazar ve Büyülerden Nasıl Koruruz?
Bazı insanların gözleri almış olduğunuz, evinize, eşyalarınıza vs çok çabuk nazar değdirirler. İşte bu nazardan ve kötü enerjilerden evinizi korumanın küçük bir püf noktasını anlatacağım. Uygulayıp uygulamayacağınız size bağlıdır.
malzemeler:
Kapaklı dört cam kavanoz
Barış ve arınma için lavanta (dört avuç)
Koruma, temizlik ve ziyafet için fesleğen (dört avuç)
Psişik saldırılara karşı korunmak için deniz tuzu (dört avuç)
Beyaz pirinç (dört avuç) ruhları engellemek ve iyi şans için
Hazırlanışı:
Öncelikle evinizi sirkeli su ile temizleyin ve düzenli hale getirin, normal olarak büyüyü yapmadan önce dağınıklık, kargaşa, kötü enerjiden kurtulma, eve huzur ve bereket gelmesi için yapacağınız bu büyüyü güneş doğarken  uygulamanız ve bunun  gerçekleşmesi için içtenlikle  istemeniz gerekir.
Yukarıdaki malzemeleri dört kavanoza ayrı, ayrı doldurarak kapaklarını kapatalım.
Kavanozları evinizin dört bir yönüne (Kuzey, Güney, Doğu ve Batı), mümkünse bahçenin dışına veya mümkünse bir pencereye yerleştirin.
Her bir kavanozu yerleştirirken aşağıda yazılı olanları sesli olarak söyleyin:
“Kuzey Güney doğu ve batı. Bu dört köşede evimi koruyorum. Rabbim bu alanları koru. Negatif enerjiden pozitif enerjiye dönüştür. Evimi kem gözlerden ve nazarlardan uzak tut”
Evinizde yepyeni enerjinin tadını çıkarın ve meditasyon yapmak, şarkı söylemek veya bir fincan çay yudumlamak gibi hoşunuza giden bir şey yaparak işlemlerinizi bitirmiş olun.

okuokubil.com

Arkadaşlarınızla Paylaşın:
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.