Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 21 °C
Açık

El Falı ve Psikolojik Korkular, Tıkanmalar

FAL
08.07.2019
1.223
A+
A-
El Falı ve Psikolojik Korkular, Tıkanmalar

5652f325 94a2 4125 a51e 2ccb1b2ef58b
El falı, 3.000 yıl önce Hindistan’da ortaya çıkmıştır. El falı falcılık değildir. Aksine, aslen kişilik değerlendirmesi ve danışmanlık amaçlıdır. Bilinçli farkındalık ve bilinçaltı korkuları, duygusal veya psikolojik tıkanmalar, eli ve ilişkili işaretlerini analiz eden bu derinlemesine sistem aracılığıyla ayrıntılı olarak incelenebilir ve anlaşılabilir.
El falı ile öngörüde bulunamazsınız. Ancak, alışkanlıklarınız ve düşünceleriniz hakkında daha iyi bir fikir edinebiliyorsanız, olumsuz davranışları tecrit etmeye başlayabilir ve bunun yerine olumlu bir davranış yapabilirsiniz. El falı, bu davranış kalıplarını görmenize yardımcı olabilir. Bu bilgiyle kendi kaderini şekillendirebilirsin.
Elin çizgileri taştan oyulmamıştır. El çizgileri düşüncemizi yansıtması düşünüldüğü için tutum ve davranışlarımız değiştiği için, çizgiler bu değişiklikleri yansıtır.
Okuma sırasında her iki el de incelenmelidir. Etkin el (genellikle birlikte yazdığınız el) etkin olmayan el ile birlikte, bu hayatta nereye (pasif) olduğunuzu ve nereye gideceğinizi (aktif) gösterir.
El Falığının üç ana kolu vardır: El Falı Bakınız : Avuç içi hatlarının incelenmesi. Bu, 19. yüzyıla kadar temelde el falığının var olan ve çoğu insanın el falı ile ilişkilendirdiği tek yöndü. Avuç içi içindeki çizgiler ve kırışıklıklar rahimde doğumdan yaklaşık altı ay önce oluşur.
El falı : El şekli, parmak şekli, parmak tırnakları, doku, tutarlılık vb. Çalışmaları. Birçok el analisti tarafından, kişiliğin en içsel işleyişini anlamak için kullanılır.
Dermatoglifikler : Parmak uçlarında ve avuç içlerinde bulunan deri sırt örüntüleri ve formasyonlarının, başka bir deyişle … parmak izi olarak adlandırdığımız bir çalışma. Parmak izi incelemesi, parmak uçlarındaki deri sırtı desenlerini araştıran ve sonunda parmak izi alan suçluların tanıtımına yol açan Francis Galton tarafından gerçekten başlamıştır.
Avcılar, çizgilerin bir insanın hayatının haritası olduğuna inanır. Geçmiş, şimdi ve gelecek. Bu yaşam planının kabul edilip anlaşılması gerektiğine ve daha sonra bireyin bu planı izlemekte veya farklı davranış kalıplarını benimsemekte özgür irade seçiminde bulunmalarına karar verdiğine inanıyorlar, bu da gelecekteki olanakların ve eğilimlerin sonuçla değiştirileceği anlamına geliyor. avuç içi hatları bunu yansıtacak şekilde değişecektir.

okuokubil.com

Arkadaşlarınızla Paylaşın:
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.