Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23 °C
Az Bulutlu

Çıplak Gözle Görülemeyen El Falı İle Görülür

FAL
08.07.2019
1.242
A+
A-
Çıplak Gözle Görülemeyen El Falı İle Görülür
YdWdD8Q

Çıplak Gözle Görülemeyen El Falı İle Görülür

( El Falı ) Parmak ve avuç içi çizgileri bir kişinin eline baskı yapsa da yaşam boyunca değişmeden kalacaktır (derin travmaya maruz kalmadıkça) Ve bizi El Falı ile ilgilendiren bu çizgilerin çalışması. Her ne kadar El Falı, Tarot ile aynı şekilde “tahmin” etmemesine rağmen, mevcut ve yaygın eğilimler hakkında değerli bir fikir vermektedir. Bu nedenle şimdi geleceğinizi etkileyecek değişiklikler yapmanıza izin verecektir.
313a946e 7197 4f11 94ce 4a6c77319ef3Çıplak gözle görülemeyenden çok daha fazla ayrıntı göstereceğinden, ellerin  mürekkepli baskısını almak en iyisidir. Bir Yazıcının mürekkebi en iyi kaliteyi verecektir. Çok pürüzsüz bir düz yüzeye ihtiyacınız olacaktır (cilalı mermer idealdir). Her avuç için küçük bir miktar sıkın ve elle boyutlanıncaya kadar yavaşça yaymak için bir lastik rulo kullanın. Nihai renk siyah değil, düz gri olmalıdır. Siyah ve parlak görünüyorsa, çok fazla mürekkep kullandınız. Mürekkepli yüzeylere bir parça mutfak kağıdı yerleştirin ve fazlalığı gidereceği için silindiri üzerine sürün. Mürekkebin daha sonra çıkarılması için üreticinin talimatlarını izlediğinizden emin olun. İsterseniz suda çözünür mürekkep kullanılabilirsiniz – kalitesi o kadar iyi değil ama yeterli olacaktır.


Her iki avuç içi bir okumada incelenmelidir. Aktif eliniz (yazdığınız kişi) burada ve şimdiyi temsil eder ve yaşamınızdaki eğilimleri gösterirken pasif eliniz geçmişi gösterir.

L1: Yaşam Hattı.
Yaşam çizgisi (popüler inancın aksine) ne kadar yaşayacağınızı göstermez. Hayatınızın kalitesi hakkında bir yorum. Geniş bir kıvrımlı yaşam çizgisi canlılığın göstergesidir. Zincirleme bir yaşam çizgisi sağlam sağlıktan daha azını gösterebilir. Baş çizgisi yaşam çizgisinden daha güçlüyse, fiziksel olarak aktif olmaktan ziyade birinin zihinsel olduğu anlamına gelir. Yaşam çizgisinden kaynaklanan küçük çizgiler çok aktif bir kişiliğin göstergesidir. Jüpiter Dağı’na giden şubeler, akademik başarının bir işaretidir. Apollo dağına gidenler parasal kazancı, Satürn dağına gidenler ise başarılı emlak işlemlerini gösteriyor.
L2: Baş Çizgisi.
e6c3840a 8dad 4a27 b5e9 9bc487cefdceBaş çizgisi bir insanın nasıl düşündüğünü gösterir ancak ne kadar akıllı olduklarını göstermez. Kısa bir kafa çizgisi, düşüncesi çok basit ve biraz basit olan birini gösterir. Uzun bir çizgi, her zaman işleri çok dikkatli bir şekilde düşünen birinin göstergesidir. Düz bir çizgi konsantre düşünceyi, kavisli bir çizgi yeni fikirlere ve konseptlere açık birini gösterir. Yatay çizgi, pratik bir yapıya sahip birini, eğik çizgi ise yaratıcılığı gösterir. Zincir benzeri çizgiler genellikle birinin çok gergin olduğu anlamına gelir. Baş çizgisinin herhangi bir yerinde bulunan bir çatal, birden fazla bakış açısı görme isteğini ve yeteneğini gösterir.
L3: Kalp Çizgisi.
Kalp çizgisi genellikle birden fazla çizgiden oluşur. Bunun olduğu yerde, bir çizgi kavisli, diğeri ise düzdür. Eğri çizgi romantik konular için aktif çizgi ve düz pasif. Kıvrımlı çizgi erkekler için daha yaygınken, düz çizgi kadınlar için daha yaygındır. İşe yarayan ortaklıklarda her iki ortağın da benzer kalp çizgileri olduğunu göreceksiniz. Dizinin ve orta parmakların altında güçlü bir eğri bulunan kalp çizgisi, güçlü bir cinsel sürüş olduğunu gösterir. Kısa ve düz bir kalp çizgisi olan insanlar, sadece aşktan ziyade libido tarafından yönlendiriliyor. İşaret parmağı altında biten bir kalp çizgisi, bir ortak hakkında çok seçici olan birini gösterir. Yaşam çizgisine dokunmak için aşağı inen güçlü bir dal, kolayca aşık olan birini gösterir.

L4: Kader Çizgisi.
Zayıf bir kader çizgisi, yaşamda huzursuz olan ve işleri iyi değiştirebilecek birini gösterir. Tersine, güçlü bir kader çizgisi iyi oturmuş birini gösterir. Avuç içi dibinde başlayan bir kader çizgisi, birinin yaşam yolunu bulduğunu ve zaten üzerinde olduğunu gösteren bir göstergedir. Kader çizgisi baş çizgisinde bitiyorsa, yaşamında “yolunu kaybetmiş” olan ve tekrar yola çıkması gereken birini gösterebilir. Kader çizgilerinin çoğu kalp çizgisinde sona ermektedir, ancak orta parmağa kadar uzanırsa çok aktif bir yaşlılık belirtisi olabilir. Bazen bir insan halindeyken birden fazla kariyere sahip olduğunda, çift kader çizgisi bulacaksınız. Ayrıca hiçbir kader çizgisi olmaması da mümkündür ve bu durum kararlılık eksikliği olduğunu gösterir.

MM: Merkür Dağı.
İyi gelişmiş bir montaj sıcak ve cömert bir yapıya işaret ederken, az gelişmiş bir montaj yalnızlığı veya yalnız olan birini gösterebilir.
MA: Apollo Dağı
Güçlü şekilde gelişmiş bir montaj sanatsal bir ilgiyi gösterir.
MS: Satürn Dağı.
Büyük bir montaj negatif bir tutum gösterebilir. Bir kötümser.
MJ: Jüpiter Dağı.
Bu montaj, bir insanın kendine değerinin temsilcisidir. İyi yuvarlanmış bir montaj güven gösterebilir. Nispeten geniş bir alanı kapsıyorsa cömertliği gösterebilir. Eğer yüksekse, kontrol sorunları olan birini önerir.
PM: Mars Ovası.
Azgelişmişlik utangaçlığı gösterebilirken, azgelişmişlik kötü sinirlenme gösterebilir.
MN: Mars Negatif.
İyi gelişmişse, cesaret ve mücadele ruhunu gösterir.
MP: Mars Olumlu.
İyi gelişmişse, kalıcı güç ve baskı altında başa çıkma kabiliyetini gösterebilir.
ML: Luna Dağı.
İyi gelişmişse, psişik yeteneklerin bir göstergesidir.
MV: Venüs Dağı.
Eğer yoğun bir şekilde gelişmişse, güçlü bir cinsel dürtü gösterir ancak az gelişmişse sağlık durumunun kötü olduğunu gösterir.
Etiketler: El falı Nasıl Bakılır, Çıplak Gözle Görülemeyen El Falı İle Görülür

okuokubil.com

Arkadaşlarınızla Paylaşın:
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.