Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18 °C
Az Bulutlu

Uyku Felci Nedir? Cinlerle İlgisi Var mıdır?( Karabasan)

23.06.2019
1.375
A+
A-
Uyku Felci Nedir? Cinlerle İlgisi Var mıdır?( Karabasan)

45346ba8 c3a8 4d06 90f2 44cdb7aa9c28
Uyku Felci Nedir? Cinlerle İlgisi Var mıdır?( Karabasan)
“Uyku felci, çoğunlukla yatar pozisyonda yatan, uykuya dalmak üzere olan ya da sadece uykudan uyandıktan sonra hareket edemediğini, konuşamayacağını ya da ağlayamayacağını fark ettiği bir durumdur. birkaç saniye veya birkaç dakika sürebilir, bazen daha uzun süre. İnsanlar sık ​​sık kötü niyetli, tehdit edici veya kötü olarak tanımlanan bir ‘varlık’ hissini sık sık bildirirler. Yoğun bir korku ve terör duygusu çok yaygındır. “
İnsanların  40’ının en az bir kez böyle bir deneyim yaşadığını gösteriyor. Felce REM (hızlı göz hareketi) uykusu sırasında hormonların salgılanması neden olur, bedeni felç eden ve onu rüyanın içeriğini etkilemekten alıkoyacak bir rüya hali. Genellikle, hormonlar rüya sona ermeden ve hayalperest uyanmadan önce dağılırlar. Bununla birlikte, nadir durumlarda, uyuyan uyandığında ve kendini felçli bulduğunda hormonlar vücudun motor fonksiyonlarını bastırmaktadır. Uyanan beyin bu felç için rasyonel bir açıklama bulmaya çalışır ve böylece kötülük varlığını  veya varlığını icat eder  .
Hala daha nadir durumlarda, fenomene siyah formlar, şeytanlar, yılanlar, eski köpek yavrusu ve hatta küçük gri uzaylılar gibi korkunç halüsinasyonlar eşlik eder  . Bazı bilim adamları, derin felç hissinin, hayvanların gizlice takip edildiğinde, kovalandığında, ele geçirildiğinde ve saldırıya maruz kaldıklarında, korku veya kısıtlama ile tetiklenen son çare stratejisine sık sık dayandıkları, “tonik hareketsizlik” in gizli bir insan formu olabileceğine inanmaktadır. .
Uyku felçlerinden kurtulmak için bir doktora gitmeli mi? Deneyimler çocukluk çağı travmasının sonucuysa, bir psikoterapist veya psikiyatrdan danışmanlık almalı mıdır? Veya, paranormal bir forumda önerilen bir okuyucu olarak, şeytan çıkarma talebinde bulunmalı mıdır?
En iyi tavsiye, önce bir doktora görünüp oradan devam etmektir. Psikiyatrik yardım, travma yaşayan bireylere kesinlikle tavsiye edilir. Fakat bir cin çıkarma işlemi yapılmalı mı? Bazı aşırı durumlarda, bir psikiyatrist itiraz etmeyebilir. Cinlere olan kesin inanç, mağdur için kesinlikle çok karmaşık bir sorununun kökünde bir yerde olabileceğinden, cinleri çıkarmak için bir ayin gerçekleştirme – bazıları bulabildiği kadar saçma – uygulanabilir bir çözüm olabilir.

okuokubil.com

Arkadaşlarınızla Paylaşın:
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.