Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 15 °C
Az Bulutlu

Ölülerle İletişim Kurmak Diğer Tarafla Konuşmak İçin, İnsanlar Bu Yeteneklere Sahip mi?

15.06.2019
1.517
A+
A-
Ölülerle İletişim Kurmak Diğer Tarafla Konuşmak İçin, İnsanlar Bu Yeteneklere Sahip mi?

f736eead 7433 47fe 933a 0a6744b00442
Ölülerle İletişim Kurmak Diğer Tarafla Konuşmak İçin, İnsanlar Bu Yeteneklere Sahip mi? 
Evet İstersek ruhlar ile temas kurabiliriz. Odaklanmayı istediğim şey, insanların kaybettikleri, sevdikleriyle iletişim kurmalarının bir yolunu bulmak .
Ve evet, mümkün, her birimizin bir “üçüncü gözü” var. Diğer taraflarla başarılı bir şekilde iletişim kurmak için bu temel adımları izleyelim. Bu eylemlerle ilgili uyarılarımdan herhangi birini aldığınızdan emin olun. Sadece diğer tarafta iyi varlıkların ruhları değil, aynı zamanda kötü ruhlar, hatta kötü varlıklar da var.
Öncelikle, ruh halinizi yükseltin
Diğer tarafla temasa geçmek ve ölülerle nasıl iletişim kuracağınızı öğrenmek için atmanız gereken ilk adım , ruh halinizi yükseltmektir . Kendini mutlu etmek için ne yapman gerekiyorsa yap, sadece yap. En sevdiğiniz müziği açın, dans edin, hatta bir komedi izleyin. Yüksek olmalısın!
Şimdi, maddelerin yükselmesini sağlamak için söz  etmiyorum, bunun yerine doğal bir yükselti demek istiyorum . Bu yüksek ruh haliyle, merhum sevdiklerinizin sizinle tanışmasına yardımcı olabilirsiniz . Ölen kişi, genellikle ruh halinin söz konusu olduğu yerde, bizden daha yüksek bir seviyededir, bu yüzden onların ruhsal duygularına olabildiğince yaklaşmamız gerekir.
Uyarı: Kötü bir ruh hali içindeyseniz ve bağlanmaya çalışırsanız, bazı olumsuz ruhlarla büyük olasılıkla bağlantı kurabilirsiniz. Bunu yapmak istemiyoruz. Ayrıca, alkollü içecekler alıp sarhoş olmaktan kaçının çünkü şeytani güçler, hararetli kişilerin depresif ruh hallerine geçer.
Kendinizi kristallerle donatın
Ölülerle nasıl iletişim kuracağını öğrenirken kristalleri kullanmak önemlidir, çünkü bunlar destekleyici enerjilerdir. Sizi sezginizi güçlendiren olasılıklara açarlar. Sezginiz zorunlu bir araçtır çünkü ruh dünyasındaki motivasyonları çözmenize yardımcı olur .
Enerji merkezlerinizi açın – Çakralar
Her birimizin tam olarak yedi tane Çakra olarak adlandırılan enerji merkezleri var . Bunlardan en önemlileri kök çakrası (kırmızı bir çıkrık simidini gösteren midede bulunan), kutsal Çakra (orta karın, turuncu çıkrık) ve solar pleksus Çakra (üst karında bulunan sarı çıkrık) .
Her üç Çakra açılmalı ve döndürülmeli , “gelen sinyalleri” kabul ederek aktivasyon yapılmalıdır . Gerçekten antene benziyor . Unutmayın, bunu yalnızca bir kez görselleştirmeyin, bu Çakra görüntüsünü kafa çekme iletişiminizde içe doğru tutun.
Bunu yeterince vurgulayamam, ama ölülerle nasıl iletişim kuracağını öğrenmeden önce kendini korumalısın . Manevi boyutta her türlü ruh var. Kendinizi açmak , bu ruhların herhangi birinin, varlığınızın hayati bir kısmına erişmesini sağlar. Yani, daha ileri gitmeden önce, kendini koru.
Bu, beyaz ışığı görselleştirmekle ilgilidir, sadece pozitif enerjiyle iç içe geçmiş maddi nesneleri kullanmakla kalmaz, aynı zamanda sizi korumak için melek güçlerini de arayabilirsiniz . Eğer manevi iseniz, başlangıçta, olumlu mesajlarınızı alırken korunma sağlaması için dua ediniz.
Kiminle konuşmak istediğinden emin olmadan % 100’ü bilmeden asla diğer dünyaya girmeyin . Ölen anneniz, oğlunuz veya erkek kardeşinizle konuşmak istiyorsanız, o niyetin zihninizde toplanmış olduğundan emin olun. Daha sıkı temas etmek için , bu kişinin resmine doğrudan gözlerinin içine bakmayı deneyin . Gözlerin ruhun kapısı olduğu söylenir ve bu, bağlantı kurmanın başarılı bir yolu olabilir.
Ayrıca bir zamanlar ölen kişilere ait olan kıyafet veya mücevher gibi nesneleri de kullanabilirsiniz. Ölü özü bu nesneler üzerinde kalıntıları, bir kavram psikometri denir ve bunlar tek başına Sevdiğine bir bağlantı oluşturabilir.

Clairsentience Ölen sevdikleriniz önce duygularını gönderecek . Ani bir ölümle öldülerse, başlarına gelenler ile barış içinde olduklarını söylemeye karar verebilirler. Ağlayarak, hatta neşeyle bile cevap verebilirsin.
Sırrı tanıma  Bu noktada, beyniniz bir şeyler kaydetmeye başlayacaktır . Ölen sevdikleriniz, cümleler veya kelimelerle, hatta parçalar halinde bilgi göndermeye başlayacaktır. Bu adımın en zor kısmı, bilginin gerçekten varlıktan gelip gelmediğini veya sadece kendi düşüncenizin bir parçası olup olmadığını öğrenmektir.
Basiret  Ruhlar ayrıca görüntü de gönderebilir. Bu görüntüler her şeyden olabilir ve çeşitli nedenlerle olabilir. Belki de sevdikleriniz belirli bir izlenim bırakmak istiyordur veya önemli bir mesajı olabilir. Sebep ne olursa olsun, bu görüntülerin içeriğine çok dikkat edin.
Clairaudience Sevdiğin kişi seninle bu iletişim biçiminde konuşacak. Bu mesajları almak için bir ortam kullanmıyorsanız, açıkça ve kulağınıza doğru konuşacaklar. Bunun iletişiminiz üzerinde oldukça etkisi olacak.

UYARI: Bu yazı bir varsayımdır çakralar gerçektir.

okuokubil.com

Arkadaşlarınızla Paylaşın:
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.