Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20 °C
Az Bulutlu

Cinlerle İletişime Tek Başınıza Geçmeyin.

20.06.2019
1.425
A+
A-
Cinlerle İletişime Tek Başınıza Geçmeyin.

Harabe%2Bev
Cinlerle İletişime Tek Başınıza Geçmeyin.
Cinlerle iletişime geçmenin yollarından birisi de, tahta ile çalışmanın ya da görünmeyen kuvvetlerle temasta bulunan herhangi bir araçla çalışmanın “uygun” bir yolu vardır. Diğer boyutlar geçerken, girdiğiniz ve mesajlarını aldığınız ortama saygı göstermek önemlidir. Seansın gerçekleştirileceği alanın fiziksel olarak hazırlanması çok önemlidir.
Aynı zamanda, masada oturan diğer kişilerinde fiziksel, duygusal, zihinsel ve ruhsal olarak hazırlanması da önemlidir. Bu, sağlam akıl ve beden olmamız gerektiği anlamına gelir. Duygusal ve fiziksel olarak ulaşılabilir ve açık olmalıyız ve günün olaylarından yorgun veya yıpranmış hissetmemeliyiz. O gün kendimize  kesintisiz ve özel bir zaman geçirebileceğimiz özel bir alan ayarlamalıyız. Her zaman bu alanı bir mum ya da tütsü yakmakla açmanız ve oturumu tamamladığımızda mum ve tütsüleri atmak için bu alanı terk ettiğimizi hatırlatmak için bu şarttır. Yani, bu boşluğa giriyorsunuz ve bu boşluğu saygıyla ve ritüel olarak kullanıyorsunuz.
Alanı ayarladıktan sonra, bu işe rahat bir alandan girmek önemlidir. Şimdi önemli olan yardımcı olabilecek bir nefes egzersizi ve dua öneririm. Tüm fikir, her iki taraf için ve her iki taraf için de saygılı bir iletişim ortamı oluşturmaktır. Bu bir arkadaş için yapabileceğin bir şey değil. Irklara saygı göster ve saygı duy. Bu iletişimi, yeni bir arkadaş edineceğin gibi yapın, çünkü aslında, yaptığınız şey budur.
Bir kişi cinleri kendi başına kullanabilir mi, yoksa her zaman iki kişi olmak zorunda mıdır?
Ben sadece iki kişi birlik te  yapmanızı öneririm. Teknik olarak, iki kişiyle en iyi şekilde çalışabilirsiniz. Tutarlı ve zeki mesajlar, dünyanın ince hareketlerine izin verildiğinde daha rahat ve kolay bir şekilde iletilir ve iki tahtayı çalıştırırken daha kolay güvenir. İki kişinin enerjisinin bir araya geldiğini ve ruhların iletişim kurmak için kullandığı bir devre benzeri dinamik (portal) yaratacağını hissediyorum.
Ruhsal olarak, bu türden bir iletişimi saplantılı olmaya meyilli ve bu türden bir işi yapmak için kullanmayan aşırı derecede doymamış bir insanın kendisini olumsuz ve muhtemelen korkutucu dünyaya bağlı ruh iletişimi içinde geçmekte bulabildiğini hissediyorum . Orada işi yapan başka bir kişinin olması, kontrol ve dengenin kuvvetini korumasına yardımcı olur. Bu, ikisinin gelen mesajlar hakkında daha objektif olabileceği ve mesajların her iki bakış açısından da anlamlarını keşfederken bir araya toplanabileceği anlamına gelir.
Tek bir kişi , bir kalemle otomatik yazmadan veya üzerine yazı gereçli bir plançete benzeyen otomatik yazardan farklı olarak , bu aracı tek başına kullanmayı öğrenebilir . Bununla birlikte, bir kişi bu araçla daha önce  (iki kişiyle birlikte) çalışmadıysa ve bu kişiye topraklanmayı, merkezlenmeyi ve kendi içsel gerçeklerine güvenmeyi öğreten sağlam bir manevi uygulamaya sahip değilse, o zaman belki bu aracı kendi başına kullanmayı öğrenebilir. Yine de, herhangi bir acemi için ya da kurulun birçok ileri kullanıcısı için bunu önermiyorum!

okuokubil.com

Arkadaşlarınızla Paylaşın:
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 1 YORUM
  1. Anonim dedi ki:

    çok etkilendim