Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16 °C
Az Bulutlu

Bu Numaraları Her yerde görüyor musun? (11:11)

15.06.2019
1.119
A+
A-
Bu Numaraları Her yerde görüyor musun? (11:11)
3d7e5c7f 1833 4b3c 9612 96fa1e5fe973
 Bu Numaraları Her yerde görüyor musun? (11:11)
Birçok insan, belirli bir sayıyı veya tekrarlanan sayıları görmenin genellikle evrenin bir işareti olduğuna inanır. Saatin 11: 11’i görmesi gibi. Plakalar, telefon numaraları veya banka ekstreniz gibi herhangi bir durumda herhangi bir sayı veya tekrarlanan sayı olabilir. Peki, 11:11 ne anlama geliyor?
Bazı insanlar tekrarlayan sayıları görmenin sadece bir tesadüf olduğunu öne sürüyor. Ancak birçoğumuz, tekrarlanan sayıları  günde birkaç kez gördüğümüz dönemlerden geçiyoruz.Bu  sadece bir tesadüf olayından daha fazlası gibi görünüyor.
İnsanlar sayılara her zaman özel bir önem vermişlerdir. Birçokları için, 7 sayısı şanslı, bazıları 13 sayısının şanssız olduğuna inanıyor, bazıları ise bunun iyi bir aldatmaca olduğunu düşünüyor.
Eski Yunan filozofu Pisagor , tüm sayıların farklı titreşim özelliklerine sahip olduğu fikrini ortaya koydu  . Bu fikirlerden numeroloji pratiği geliştirildi.
Nümerolojide 11:11 ne anlama geliyor?
Numeroloji  bir kehanet sistemidir. Sayıların matematiksel ilkelerden ve titreşimsel özelliklerden türetilmiş benzersiz bir anlamı olduğunu öne sürer. Bu sayılar belirli olayları tahmin etmek veya belirli bilgileri iletmek için kullanılabilir. Örneğin, doğum tarihinizi belirleyen sayıları, sizin bir yıldız işaretine benzer şekilde, sizin ve hayatınızla ilgili bazı şeyleri öngörebilecek olan belirli numaranızı bulmak için kullanabilirsiniz.
1 numara,  yaratımı ve tezahürü gösterir ve bir dizi saf potansiyeldir. Hayatınıza bir şey yaratmak üzere olduğunuzu ya da tezahür ettiğinizi gösterir. Ek olarak, 11 sayısı bir sezgi, içgörü ve aydınlanma durumuna işaret eden bir ‘ana sayıdır’.
Sık sık 11: 11’i görürseniz, daha fazla farkında olduğunuzu ve aydınlandığınızı gösterir.
Peki, 11:11 sizin için ne ifade ediyor?
Her yerde 11: 11’i görmek, evrenin sizi bir şeye çekmeye, sizi yönlendirmeye ve daha bilinçli hale getirmeye çalıştığı anlamına gelebilir. Hayatta doğru yolda  olduğunuz bir tanıma olarak görülebilir.
Diğer insanlar 11: 11’i görmenin ruh rehberlerinizin  sizinle iletişim kurmaya çalıştığı anlamına geldiğini öne sürüyor. Bunun gibi işaretler  ruhların fiziksel düzlemde bize ulaşmak için kullanabileceği yollardır .
11:11’i görmek, ruh dünyasına daha çok bağlandığının bir işareti olarak görülebilir. Tekrarlanan sayılar, ruh dünyasına açılan bir kapının size açıldığını gösterebilir. Bu kapıdan çıkmaya ve ruhsal rehberliği daha  önce hiç olmadığı kadar gönülden kucaklamaya çağırıyor olabilir.
Sık sık 11: 11’i gördüğünüzde, güçlü bir şekilde tezahür edebilecek konumdasınız. Düşüncelerinizin ve hislerinizin farkında olun ki istemediklerinizi tezahür ettirmeyin!
Bu enerjik “kapıdan” en iyi şekilde yararlanmak için, 11 : 11’in sizin için ne anlama geldiğini keşfetmek amacıyla aşağıdaki uygulamalardan birini veya birkaçını benimsemek isteyebilirsiniz :
1. Not Al
Bu sayıyı her gördüğünde, ne düşündüğünü ve yaptığını ve nasıl hissettiğini Not al. Evren dikkatinizi bir şeye çekmeye çalışıyorsa, bu düşünceler  odaklanmanız gerekenler hakkında size fikir verebilir . Genel olarak önemli düşünceler ve ruhsal deneyimler hakkında günlük yazmak, evrenin sizi yönlendirdiği şeyi açıklığa kavuşturmanıza ve birleştirmenize yardımcı olabilir.
2. Dua
Bazı insanlar 11: 11’deki rakamları görünce bir dilek tutmanız gerektiğini söylüyor. Bunu yapabilseniz de, evren veya ruh dünyasına teşekkür etmek ve daha fazla rehberlik  ve açıklama istemek genellikle daha yararlıdır. Bu, yaşamınızda gerçekten neyi tezahür ettirmek istediğinizi ve neye ulaşmak için neye çağrıldığınızı daha derinlemesine bir anlayış geliştirmenize yardımcı olacaktır.
3. Ruh rehberlerinizle iletişime geçin
Ruh rehberleriniz varsa, daha fazla tavsiye için onlarla iletişim kurun. Ruh rehberlerinizle henüz tanışmadıysanız, bağlantı kurmanın zamanı gelmiş olabilir. Sizi ilahi rehberlik için onlarla tanışmaya çağırıyorlar .

4. Yeni fırsatlara açık olun
Sık sık 11:11 sayısını gördüğünüzde, yeni fırsatlara açılmaya davetlisiniz. Yeni fikirlere açık ve açık olun. Sizi görmezden geldiğiniz bir şey varsa, şimdi daha fazla araştırma zamanı gelebilir.
Açık fikirli kalmanıza izin verin. Çoğu zaman değerli görüşleri reddediyoruz, 
5. Meditasyon
Bu sayıları gördüğünüzde, bir an durun ve  sizin için ne ifade ettiklerini düşünün. Meditasyon, yoğun zihin sohbetini siler ve yeni kavrayışlara ve girmenin düşünme yollarına izin verir.
6. Daha fazla işaret arayın
Evren veya ruh dünyası sizinle iletişim kurmaya çalışıyorsa, bunu birçok yönden yapabilir. Diğer senkronizasyonları arayın.  Hayallerinizi  ve ayrıca gördüğünüz diğer numara düzenlerini not edin. Bununla ilgili bir bilgi günlüğü tutun, böylece  bir rehberlik modelinin ortaya çıkıp çıkmadığını görebilirsiniz.
7. Bir manevi danışmana sorun
Yukarıdaki uygulamalar genel yönergeler sunar, ancak 11: 11’in sizin için öneminin ne olduğunu belirlemek için bir manevi danışman daha iyi yerleştirilecektir. Daha  fazla bilgi ve doğum tarihinize dayanan bir okuma için bir numeroloğa da  danışabilirsiniz.
Son zamanlarda tekrarlayan sayılar gördünüz mü? 11:11 sizin için ne ifade ediyor? Lütfen bizimle paylaşın!
Aşağıdaki yorum bölümüne yazabilir yada [email protected] mail gönderebilirsiniz.

okuokubil.com

Arkadaşlarınızla Paylaşın:
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.