Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20 °C
Az Bulutlu

Rüyamda Gördüğüm Yılanların Anlamı Nedir?

28.05.2019
1.133
A+
A-
Rüyamda Gördüğüm Yılanların Anlamı Nedir?

3705c0c6 786a 4a47 a522 19a3eb5d1ab5
Rüyamda Gördüğüm Yılanların Anlamı Nedir?
Aşağıda bir okuokubil takipcisinin rüyasında gördüğü yılanlar hakkındaki yorumunu okuyacaksınız.
Takipçi: Rüyamda Gördüğüm Yılanlar.
Ben, annem, babam ve kız kardeşimin Tiffany’nin ormanda uyuduğunu hayal ettim. İlk başta hepimiz uyku tulumlarında yattık. Sonra araba alarmı çaldı ve bütün hayvanlar sinirlendi ve yılan yağmuru yağmaya başladı. Her yerdeydiler.
Böylece bu gıcırtılı şeyin içine girdik ve o ateşböceklerinin oraya yapıştığını görmeye başladık. İçeri girmeye çalışıyorlardı. Elmas gibi görünüyorlardı, ama onlara dokunduğunuzda iğneler gibi hissettiler.
Yılanlar içeri girmeye çalıştı. Boynumdan bir tane aldım ve başka bir yılanı ısırttı ve onu öldürdü. Dışarıya baktığımda, Tiffany’nin orada uzandığını gördüm ve hala uyuyordu. Yılanlar onu yiyor ve burnunu ısırıyordu. Ben de yılanlardan birine gidip Tiffany’yi ısırtan diğer yılanı öldürmesini söyledim. Diğer yılanlardan biri “tamam, gidelim” diyene kadar denedi. O zaman her şey normale döndü ve biz evdeydik.
Ne anlama geliyor??? Uyandığımda kafam çok karıştı.
Yogalover Yorumluyor:
Orman içgüdüsel doğanızı ve bilinçsizliğinizi gösterir. Araba alarmı orman ortamının çok doğal bir yanıdır. Bilincinizde bir anda ortaya çıkması ve kabul edilmesi gereken bir konuya dikkat çekmenin bir yolu olabilir.
Yılanların yağması, dikkatinizi bilinçdışı düşüncelerinize çekiyor. Özellikle yılanlar, birincil enerjiyi, günaha ve kötülüğü temsil eder. Bunlar, bilinçaltınızda yüzleşmek istemediğiniz düşünceler olabilir.
Rüyanızdaki ateşböcekleri zihni ve ışığın bastırmakta olduğunuz bazı maddelere nasıl atılması gerektiğini temsil eder. Nasıl elmas gibi göründüklerinden bahsettiniz ama dokunuşa dikenliydiler. Bu kavram ulaşılamayacak bir değeri ortaya koyuyor. Başka bir deyişle, bastırmakta olduğunuz duygularla yüzleşmeniz ve bunlara değinmeniz gerekir; Bunu yaparken, kendinizi daha iyi anlayacaksınız.
Hayalinin sonunda eve döndüğünde, her şeyin yolunda olduğunu söyledin. Evinizi güvenlik, rahatlık, barınak ve koruma ile eşitlersiniz. Ormanda, öğelerin açık olduğu bir yerdeydin. Bilinçaltınızdan gelen düşünce ve duygularla yüzleşmek zorunda kaldınız.

Yogalover

Arkadaşlarınızla Paylaşın:
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.