Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20 °C
Az Bulutlu

Dertsiz Tasasız Yolda Yürüyen İnsan Varmıdır?

10.05.2019
444
A+
A-
Dertsiz Tasasız Yolda Yürüyen İnsan Varmıdır?

Dertsiz Tasasız Yolda Yürüyen İnsan Var mıdır?

Artık insanların yaşam kalitesi düştü, bakmayın siz sağda solda konuşanlara herkes iyi durumda kardeşim neyimiz eksik derler ya, her şeyimiz eksik aslında, şöyle bir etrafınıza bakın, ben çok dikkat ediyorum, caddelerde, sokaklarda yürüyen insanların yüzleri hep mutsuz, çevirin bir vatandaşı cebindeki parayı sorun ne kadar para çıkacak acaba cüzdanında.
Dertsiz, tasasız yolda yürüyen insan varmıdır?
Çok merak ediyorum. İnsanların yolda yürürken neler düşündüğünü, ya da aklından neler geçirerek yürüdüğünü,  Ptt,ve internet için kazılan çukurlara yada kanalizasyon çukuruna düşenleri, bazen duyarız küçük bir tebessüm dahi ederiz, İşte burada takılıyorum ve kendimden pay biçiyorum, yolda yürüyorum ve bunları düşünüyorum o zaman demek ki herkes bir şeyler düşünerek, ya da hayal ederek yürüyor bu kesin, o zaman şöyle yazabilirim. Evet insanlar yollarda yürürken mutlaka bir şeyler düşünüyor, düşünüyor ki yürüdüğü kaldırıma açılan çukuru göremediği için içine düşüyor.
Bir ev kirası artık 1.000 tl nin altında değil. Bunun yakıtı, Suyu, Elektriği, Doğal gazı, Mutfağı, Giyimi, Okul masrafı, yol parası, daha sayamadığım bir sürü ana ihtiyaçları var ne yapsın?  asgari ücretli yada bir emekli ne yapsın? Nasıl geçinsin. Tüm bunları bir araya getirmek için yolda yürürken, karşıdan, karşıya geçen bir bayanı tesadüfen gördüm ve resmini çektim. Eve gelip bu yazımı hazırlarken resim karesi dikkatimi çekti, elinde bir poşet karşıya geçiyor ona yaklaşan motosiklet ve bir araç var, son anda fark etti, yolun ortasına gelmiş neyin dalgınlığı bu acaba sizce?
Yollarda, özellikle caddelerde karşıdan karşıya geçerken çok dikkatli olmalıyız. Hiç olmazsa karşıdan karşıya geçene kadar düşüncelerimize ara verelim. Sevgiyle kalın.

 

Yolda Dalgın Yürüyen İnsan

Yolda Dalgın Yürüyen İnsan

 

Kaldırımda Yürüyen İnsanlar

Kaldırımda Yürüyen İnsanlar

Arkadaşlarınızla Paylaşın:
ETİKETLER: , ,
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.