Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22 °C
Parçalı Bulutlu

Köpeklerin kendisine Kötü Davranan birini Unutmadığını Biliyormuydunuz.

01.03.2019
1.221
A+
A-
Köpeklerin kendisine Kötü Davranan birini Unutmadığını Biliyormuydunuz.

Köpeklerin kendisine Kötü Davranan birini Unutmadığını Biliyormuydunuz.
Bir kedi ya da köpek yavrusu? Bu, uzun bir süredir bantlanmış bir sorgulama. İşte hangi köpek almak için hakkında fikrinizi değiştirebilir köpek yavruları hakkında bir başka gerçek. Yavru köpeğinize güveniyorsunuz, ancak size güveniyor mu?
Splendid Side, özellikle yaratıklar hakkındaki gerçekleri kesinleştirir. Devam eden bir raporda, köpek yavrularının bir bireyin ne kadar sağlam olduğunu araştırabildiğini ve bu verileri kullanıcılarımıza vermemiz gerektiğini gösteriyor! Gerçek kriminologlar olarak köpek yavruları, başkasına güvenip güvenmemeye bakılmaksızın bize açıklayabilir.
Sınav Japonya’daki Kyoto Üniversitesi’nden Akiko Takaoka tarafından yapıldı. Araştırmacı ve ortakları, bir köpeğin onu aldatan bir bireye güvenip güvenmeyeceğini bilmeleri gerekiyordu. Uzmanlar soruşturmayı 3 bölüme ayırdı. Birinin sahtekâr olup olmadığına bakmaksızın, yavru köpeğin kavrayıp kavrayamayacağını bilmeleri gerekiyordu.
 

9af5e58f 7e50 4ccd b99d 524db1c4c268
Köpek

Araştırmacıların toplanması, sınavın, davranışların dikkate alınmasında olası bir sonuçları olduğunu garanti eder. Soruşturma bize, John Bradshaw tarafından Bristol Üniversitesi’nde de belirtildiği gibi, bu dünyaya doğru eğileceğinden emin olduğumuzu gösteriyor.
Analizde, tazı sahipleri başlangıçta devam eden bir bölüme işaret edeceklerdir. Köpek yavrusu ona koştu. Bu noktada, devamsızlığı olan bir tutucuya dikkat çekildi. Köpekler kandırıldı ve bölmeye doğru kaydırıldı.
AnimalsScience, Köpeklerin Kötü Bir İnsanı Tanıdığını Onayladı John 3 Ay Önce Yorum Yok
Kısa süre önce, maltların sahiplerinin işaret edeceği bir maddeye koştuğu anlaşıldı. Bu çizgiler boyunca, hounds insan hareketlerini büyük olasılıkla kavramak için kabul edilir. Dahası, eğer sinyaller çatışıyorsa, poşet endişeli olabilir ve itilebilir.
Üçüncü kez, köpekler işaret eden eli takip etmeyecekti. Yalancılara güvenmediler. Araştırmaya 34 hounds katıldı ve hepsi Animal Cognition Journal’a göre benzer sonuçlar gösterdi. Mutts, geçmiş deneyimlerini bireyin problemli olduğunu anlamak için kullanır.
 

f4490f1b 8200 4ed9 9b76 0c7c7414f7fd
Köpekler kokluyarak bulur

Bay Takaoka, kurtlarla farklı şeyler denemeye devam etmek istiyor, çünkü av hayvanlarına en yakın akrabalar. Mevcut analiz aynı şekilde, domuzların yeni şeylerle de ilgilendiğini göstermektedir.
Daha fazla araştırma, domuz avcılığının diğer kişilerin mal sahipleri ile nasıl işbirliği yaptığını da kontrol ettiğini ifade ediyor. Bir analizde, tazı sahipleri yardım için bireylere yaklaştı. Kısa bir süre sonra, genel nüfus, poolara bir muamele vermeye çalışıyordu. Dahası, evcil hayvanlar bizi şok etti!
Köpekler, sahiplerine yönelik korkunç veya düşüncesiz bir yoldan geçen genel nüfustan bir muamele görmezlerdi. Fark yaratan bireyler tarafından desteklenmek istediler. Aslında, sorma yüzünden hiçbir şey yapmayan kişiler bile davet edildi. Her durumda, nezaketsiz ve güçlü bireyler köpeklerin güvenini kazanamadı.
 

9b3dd266 4a30 4c10 8566 54b7401c78e7
Köpek

Neuroscience and Biobehavioural Reviews tarafından açıklanan bir araştırma daha, av köpeklerinin sahipleri ve dışarıdakiler arasındaki yazışmaları açıkça okuduğunu ifade ediyor. Analizde, tazı sahipleri küçük bir yardım için 2 yabancı topluluğa yaklaştı. Bu isyanlar, sosyal ilkelerin iyi bir şekilde anlaşıldığını gösterdi. Sahiplerini kötüye kullanan genel nüfusa stratejik bir mesafeyi korudular.
Av köpeklerinin sinyallerimizi ve dış görünüşlerimizi etkilemeden önce kanıtlandı. Halen onlar hakkında bir şeyler öğreniyoruz ve onlar ikna edildiğimizden daha anlayışlılar! Sinyallerimizin kodunu çözebilirler ve aynı zamanda anlamlı hareketler gerçekleştirmeleri gerekebileceği durumlarda seçim yapabilirler. Olabildiği gibi, göletçiler, geçmişin ya da gelecek için fazla düşünmeden çoğunun avlarının günümüzde yaşadığını göstermektedir.
Poşetini yanlış yönlendirmen durumunda, sana güvenmez veya sana itaat etmez. Yavru köpeğinizin arkadaşlarınızla ilgilenmediği ihtimalinde, muhtemelen arkadaşlarınızda yanlış bir şeyler var mı?
Köpeğin ne kadar zeki? Görüşlerinizi bizimle hesaplarda sunun!

okuokubil.com

Arkadaşlarınızla Paylaşın:
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.