Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16 °C
Az Bulutlu

No Me Without You.

05.02.2019
1.121
A+
A-
No Me Without You.

No Me Without You.

Chisong Obi releases the official video for his song NO ME WITHOUT YOU, a single he released in 2018.
Chisong has released amazing songs such as “Turn My Life Around”, “Psalms Of Healing” , “All My Worship” and more. This year he kicks it off with the release of this new video, he also has plans for a LIVE concert, a few more videos and more song releases. Get ready for more from Chisong.
This video will inspire you to worship and come to the awareness that we are God’s glory. The audio is also available for free download and sharing.

Türkçe:
Chisong Obi , 2018’de çıkardığı single’ı SİZİN OLMADAN NO ME şarkısı için resmi videoyu yayınladı.
Chisong, “Hayatımı Etrafına Dön”, “Şifa Mezmurları”, “Tüm İbadet” ve daha fazlası gibi harika şarkılar yayınladı. Bu yıl, bu yeni videonun piyasaya sürülmesiyle başlıyor, ayrıca LIVE konseri, birkaç video ve daha fazla şarkı açıklaması için planları var. Chisong’dan daha fazlası için hazır ol.
Bu video size ibadet etmek ve Tanrı’nın yüceliği olduğumuzun bilincinde olmak için ilham verecek. Ses ücretsiz indirmek ve paylaşmak için de kullanılabilir.
okuokubil.com

No%2BMe%2BWithout%2BYou

                                                                                              No Me Without You


Arkadaşlarınızla Paylaşın:
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.