Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 14 °C
Yağmurlu

Cross Ugo2v, “GLORY LAMB OF” başlıklı Albümü yayınladı.

05.02.2019
1.141
A+
A-
Cross Ugo2v, “GLORY LAMB OF” başlıklı Albümü yayınladı.

Cross Ugo2v, “GLORY LAMB OF” başlıklı Albümü yayınladı.

Güney Afrika merkezli – Nijeryalı Çağdaş İncil Artiste ve Nollyhood Aktör Cross Ugo2v , “LAMB OF GLORY” başlıklı çok beklenen albümünü çıkardı .
Cross Ugo2v “LAMB OF GLORY” albümü bir nimettir, Seni Tanrı’nın sözüne yaklaştıracak ve O’nun sevgisinin sana karşı sonsuz olduğunu gösterecek şarkılarla doludur . Tanrı ile nerede olduğunuzu anlamanıza yardımcı olacak ve daha fazlası sizin yaşamınızda daha fazla tezahür edecektir.
Ugo Tuvi James Igwegbe Nijerya’da doğdu.  Bilgisayar bilimi ile Lagos Üniversitesi’nden mezun oldu. Ayrıca, Nijerya’daki FRCN Federal Radio Corporation’da yayın okudu. British Council film Akademisi’nden (Nijerya 2000) oyunculuk diploması var.

okuokubil.com.

Cross%2BUgo2v
Cross Ugo2v

Arkadaşlarınızla Paylaşın:
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.