Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16 °C
Az Bulutlu

Yeni başlayanlar için temel hokey ekipmanı.

26.01.2019
1.316
A+
A-
Yeni başlayanlar için temel hokey ekipmanı.

Yeni başlayanlar için temel hokey ekipmanı.

deneme



İngiliz hokeyi nedir?
 İngiliz hokeyi hokeydir. Bu, Vietnam’daki gençler için nispeten yeni bir spordur. Bu oyunu oynamak için uygun bir hokey cihazına sahip olmanız gerekir. Bu nedenle, aşağıdaki makale size yeni başlayanlar için gerekli hokey ekipmanını anlatacağım .
Bu spor, çim sahası, buz pateni pisti vb. Gibi birçok farklı arazide uygulanabilir. Araziye bağlı olarak, en uygun oyun ekipmanına sahip olacaksınız. Hokeyi sorunsuz bir şekilde oynayabilmek için önce gerekli ekipmanla donatmanız gerekir.
Hokey çeşitleri
Buz hokeyi
Buz hokeyi oyunu eldivenli, buz üzerinde yapılır ve normal kurallara uygun olarak oynanır. Maçın katılımcıları sadece iyi becerilere sahip değil, aynı zamanda iyi paten becerilerine de sahipler. Her oyuncu en yüksek zaferi kazanmak için bu becerileri nasıl bir araya getireceğini bilmelidir.
Hokey alanı
Hokey futbol gibidir. Tek fark, eğer oyuncular bacaklarını geçmek, tutmak ve puan almak için kullanırlarsa, o zaman hokey sahasında oyuncular bunu yapmak için bir sopa kullanır. Buna ek olarak, tüm süreç futbol ile oldukça benzer.
Sadece bu değil, hokey aynı zamanda mini hokey, bandy hokey, su altı hokeyi, koşan adam hokeyi, …
Hokey oluşumu ve ekipman ihtiyacı hazırlanması.
Genellikle%2Bhokey%2Btak%25C4%25B1m%25C4%25B1n%25C4%25B1n%2B6%2Boyuncusu%2Bvard%25C4%25B1r
Genellikle hokey takımının 6 oyuncusu vardır

Bir takımda hokey kaç kişi var? Çim hokeyi takımı her takımda 6 oyuncudan oluşmaktadır. Yarışmaya 60 dakika içinde iki takım katılacak. Sahada yarışan 6 üyeye ek olarak, takımlar yedek üyelere hazırlanmak için yedek üyeler hazırlamak zorunda kalacaktır. Oyuncu değişikliği oyun boyunca kısıtlanmayacak, takımlar antrenörün taktikleri ile maçı tamamen değiştirebilir.
Hokeye katılırken, eldiven, kask, koruyucu uzuvlar, sopalar gibi eşyalarla dolu süslü kostümler verilecek … Ve sonra resmen dahil olacaksın gerçek bir eşleşme içine. Oyuncular, bir topla diğer takımın net veya golünü bir sopa ile kontrol etmeye çalışarak birbirleriyle rekabet eden iki takıma toplanırlar.
Her tur yaklaşık 15 dakika sürer ve hakem ve antrenör yarışma kurallarını öğretir. Hokey malzemeleri sahadaki her oyuncu için vazgeçilmezdir. Eğer bu oyunu denemek istiyorsanız, lütfen bu temel araçları tamamen hazırlayın.
Solex – hokeyi masa oyuncakları 92207g15
Bu hokeyi simüle eden bir oyuncak. Bu oyuncak seti, hokey oynamayı göze alamayacak gençler için uygundur. Bebekler için uygun kompakt boyutta, hoş bir tasarıma sahip, bu oyun çok eğlenceli. Aynı zamanda bebeğinizin hareketini ve değerlendirmesini de teşvik edin. 92207g15 solex – hokey oyunu, geliştirme aşamasında küçük çocuklu ailelere çok düşkün.
Solex%2BSet%2B %2Bhokey%2Bmasalar%25C4%25B1%2B92207g15
Solex Set – hokey masaları 92207g15

Arkadaşlarınızla Paylaşın:
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.